A ROYAL DUTY VI

Maandag 27 oktober 2003 Geen horoscoop vanmorgen. Medewerkster van Kirby belde dat de technicus een ‘inconveniente’ was overkomen en de afspraak verzet naar woensdag 16.30 uur. DIANA: THE LAST SECRET Oct 27 2003 I’LL TAKE BIGGEST SECRETS TO THE GRAVE Oct 27 2003 PAUL BURRELL: BOOK OF THE CENTURY HEWITT: WE NEED INQUIRY Oct 27 2003 By Rebecca Smith. I agree with James. Specificly in relation to my letters RAPPORTAGE and LETTERS ON BEHALF OF LADY SARAH MAC CORQUODALE. But he has to realise that his relationship with Diana ended on 4 March 1992, the day that I signed my divorce-agreement in Woudenberg. Top 100 van 298 verwijzende pagina’s 65. ANNUAL RETURN 67. DEADLINE 100. HONOURABLE PROPOSAL Zo ben ik gistermiddag met het regenachtige weer gaan wandelen op zoek naar de vestiging van het Spaanse Instituto Cervantes in de voormalige ‘Casa de Huérfanos’ hier in Torremolinos. Ik heb eerst informatie hieromtent ingewonnen bij de receptie van het hotel ‘El Pozo’. De twee aldaar werkzame dames adviseerden mij daartoe de Carretera de Málaga te volgen en het verderop nog een keer te vragen. Bij het naderen van het appartementencomplex Los Tres Caballos heb ik echter besloten om langs de zee terug te wandelen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij het ‘Hollandse’ restaurant Het Trefpunt. Miranda stond achter de bar. Het terras was goed overdekt tegen de regen en er brandde een kachel. Ik heb daar een diner genuttigd ad 12.50 euro exclusief de drankjes. Naast mij zat een echtpaar uit Schotland dat zojuist was aangekomen. Zij zijn woonachtig in Stirling. Dit was direct aanleiding om hen in kennis te stellen van de reis die ik tussen kerst en nieuwjaar 1999 naar Schotland heb ondernomen met de King of Scandinavia en de uitnodiging die ik voor dit jaar weer heb ontvangen. Onder meer inzake mijn brief die ik op 28 december op Balmoral Castle heb afgegeven en alsvolgt luidt: LAST WILLON BEHALF OF H.R.H. PRINCE WILLIAM ARTHUR PHILIP LOUIS.