STRUCTURELE PROBLEEMOPLOSSING

Ad 3. Inzake mijn auteursrechtelijke aangelegenheden zijn voor het boek Letters to Dana, Princess of Wales mijn auteursrechten in Canada gedeponeerd. Echter niet op exclusieve basis voor de huidige uitgever TRAFFORD PUBLISHING. Dit boek bevat de ultieme waarheid die sinds de publikatie van Paul Burrells boek A Royal Duty nog actueler is geworden dan voordien. Met name vanwege Paul Burrells verklaring dat Diana geen enkele trouwplannen had met de man uit Málibu en hij daarmee mijn verhaal – zoals beschreven in mijn boek – voor honderd procent heeft bevestigd. Aangezien ik vanaf 28 augustus 1996 tot en met 31 augustus 1997 middels schriftelijke berichtgeving als Prinses Diana’s Persoonlijk Adviseur – onbezoldigd en op eigen initiatief na een goedkeurend gesprek terzake met de secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden op Paleis Het Loo te Apeldoorn – heb dienstgedaan wordt de wereldwijde publikatie van mijn Letters van nog groter belang dan A Royal Duty van onze butler.