BACK IN THE NETHERLANDS

Bij het beursbezoek denk ik aan het Telegraafartikel Beleggersbank Alex start universiteit voor de beurs van afgelopen zaterdag. · door RICHARD VAN DE CROMMERT Voorts werd ik door Peter Tol zaterdagavond nog geattendeerd op het artikel Onvoorwaardelijke loyaliteit in boekvorm. Ik was de man die het dichtst naast haar stond”, zegt Paul Burrell. 1. Ik stel mijzelf de vraag op welke dag van oktober 1996 zij die brief heeft geschreven. Hij is van cruciaal belang. *2. Ik ben ervan overtuigd dat mijn boek hierin een sleutelrol vervult. De heer Les Jell heeft mij zaterdagavond een originele handtekening laten zien van Elizabeth II. Het woord is thans aan “Elizabeth III”. Vanavond heb ik het programma De tien grootste leugenaars aller tijden gezien, gepresenteerd door Reinout Oerlemans. Als grootste leugenaar kwam op onderstaande foto afgebeelde President van de Verenigde Staten op de eerste plaats. In mijn boek heb ik hem in bescherming genomen, maar de allergrootste leugenaar aller tijden moet nog worden ontmaskerd. Hij is volledig verantwoordelijk voor Diana’s dood. Dat heeft Paul Burrells boek nu reeds aangetoond.