IN KONINKLIJKE DIENST I

Ik begrijp nu ook waarom er geen emails kunnen worden verzonden en ontvangen via mijn email-accounts. Zoals de heer Donner met de fiets naar Paleis Huis ten Bosch pleegt te gaan ben ik vanmiddag op dezelfde wijze naar het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis getogen alwaar ik door de dienstdoende bloedaftappende dames als ‘celebrity’ ben ontvangen. Voordien even bij DHV-drukkers gesproken met Otto Berenbroek i.v.m. de uitgave van de Nederlandse versie van mijn boek. Ik heb de dames in het ziekenhuis mijn kaartje verstrekt en ben nadien naar Dekker & Van de Vegt gereden. Daar heb ik het boek ‘In Koninklijke Dienst’ van Paul Burrell gekocht en laten weten dat thans mijn boek aan de beurt is. Ik hoop dat binnenkort de schappen er mee vol liggen in de Mariekenstraat te Noviomagum en omstreken.