VERMISTE FOTO’S

Maandag 29 december 2003 13.00 Ik heb gesproken met Maya van Zimmerman Makelaars. Zij belt nog terug om de afspraak te bevestigen. Vandaag ga ik verder met het lezen van het boek en het verzenden van nieuwjaarskaarten. 15.30 Ik mis mijn foto’s van maart, april en mei tot 30 mei 2000. Zeer waardevolle foto’s, zoals Semana Santa in Málaga en Torremolinos. 16.30 Maya belde. Afspraak morgen om 11.30 bij het huis. Dus vertrek Dukenburg10.41.17.00 Ik lees in het boek van Paul Burrell dat Diana’s moeder tal van brieven door de papierversnipperaar heeft gehaald. Ik vraag mij af of zij dat ook met mijn officiële aangetekende stukken heeft gedaan waarvan Dave Sharp over de kopieën beschikte. Morgen wordt op RTL4 vanaf 20.30 uur een interview uitgezonden met Paul Burrell. Subject: Instituto Cervantes Limited England and Wales/PaulBurrell Date: Wed, 16 Oct 2002 20:15:24 To: Drs E.H. Halbertsma CC: Drs H.J. Starren, Margit Kaper Beste Liesbeth, Harry en Margit, Op de kortste termijn dienen de problemen rond Diana inzake mijn Britse limited tot een structurele oplossing te worden gebracht. Ik rapporteer derhalve mijn ervaringen terzake van vandaag. 15.00 Jan Peter Balkenende heeft het voorgenomen ontslag van zijn kabinet bekendgemaakt. We kunnen nu pas écht aan het werk. 18.45 Verzonden: PUINRUIMEN EN HERSTARTEN Lady Sarah Mac Corquodale heb ik op 28 april 1998 de volgende brief gezonden: LETTERS. Hierop heb ik nog geen reactie ontvangen. De Telegraaf meldt terzake (19.57): Rechter ontslaat jury in proces Diana’s butler