ONS BEDRIJF IN 2005

20041221JH/LH 18.20 Brief HET ECHTE TESTAMENT verzonden. CD Ons Bedrijf in Tweeduizend Vijf gebrand. 139 bezoeken. Top 100 van 487 verwijzende pagina’s 23. Lady in Blue and Purple 62. English Breakfast Ahead Only dus. Daarom stuur ik je vandaag een kerstkaart met de CD Ons Bedrijf in Tweeduizend Vijf. Het bevat keihard materiaal om onze omslachtige juridische zaken tot een goed einde te brengen en met de holding een aanvang te nemen per 1 januari. Er staat een glazen huis op de Neude. Via Nederland 2 kan ik nu regelmatig zien of er iemand naar onze postbus gaat. Strategisch goed gekozen. Na Dafur zijn wij weer aan de beurt. Goed dat er nog idealisten zijn. Wij zijn geen van beiden egocentrisch denk ik. We hebben wel onze eigen taken en verantwoordelijkheden. Er is nu echter wel afstemming nodig. Daarin ben jij Het Beste! Het Dagboek van 5 januari 2004 vul ik nu wel aan met mijn feedback op het boek van Paul Burrell. Ik stel het op prijs op de hierin vermelde vragen van jou een antwoord te ontvangen voordat ik het hele verhaal op mijn website plaats. Mijn dagboek van 2004 staat op dezelfde CD.