VOSSENJACHT

20050104JH/LH 2. old bailey in londen NOUS MAINTIENDRONS TER ATTENTIE VAN DRS T. BREUKER TE GRONINGEN en OVER DE BRUG KOMEN TER ATTENTIE VAN DE VOORZITTER VAN DE VALKHOFVERENIGING EN DE VALKHOFSTICHTING TE NIJMEGEN: Dit verwijst vanzelfsprekend naar het proces van Paul Burrell in Londen en de verrassende wending die zijn proces heeft genomen, nadat het duidelijk werd dat de heer Burrell van Prinses Diana opdracht moet hebben gekregen om haar bezittingen veilig te stellen voor de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales. 3. spaans leren nederland instituto cervantes Zoals vermeld op SAMENWERKING MET HET SPAANSE INSTITUTO CERVANTES is het Spaanse Instituto Cervantes in Nederland op grond van mijn handelsmerk niet gerechtigd Spaanse lessen te verzorgen. Uitsluitend als onderaannemer van het Instituto Cervantes Benelux of tegen betaling voor het gebruik van het handelsmerk. De best geïnformeerde Nederlandse ‘decision maker’ terzake is voormalig Minister van Economische Zaken Dr. Hans Wijers, thans voorzitter van de Raad van Bestuur van AKZO-Nobel.