PURPLE HEART

De Vereiste papieren hebben nu ook een belangrijke plaats ingenomen op 77. Vooral in verband met de oprichtingspapieren van 17 december 1996 van de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales. Paul Burrell had vermoedelijk niet begrepen dat Diana hem opdracht had gegeven om haar bezittingen veilig te stellen voor dit bedrijf. Dit heb ik opgemaakt uit zijn boek A Royal Duty en de Nederlandse vertaling In Koninklijke Dienst. In KONINGINNENDAG treft u mijn eerste bezoek aan de Luchthaven van Málaga. Zoals u ziet gaat die traditie al terug tot het jaar 1971. (Ik zie nu ook de foto/día op het vliegveld van Málaga waar ik in de Fokker Friendship stap naar Córdoba. Ik draag hier hetzelfde Oranje colbert als de fadogitarist tijdens ons bezoek met de NCCS aan de fadovoorstelling in het Portugese Fátima)