DE PAUW VAN WARWICK CASTLE

Nieuw in de Top 100 van 647 verwijzende pagina’s op 59. De Regenboog. Naar aanleiding hiervan heb ik dit bericht De Pauw van Warwick Castle genoemd. Ik had hierover gisteravond een diepgaand gesprek met een Britse lady – Mary – uit Staffordshire onder Birmingham. Zij liet mij weten Diana’s vader ‘Johnny’ en stiefmoeder Raine Cartland goed te hebben gekend. Raine werkte bij Harrods en Mary sprak dan ook met veel respect over de heer Mohamed Al Fayed. “He has produced a lot of employment” naar haar zeggen. Die verdienste kan hem uiteraard niet worden ontzegd. Ik ben echter van mening dat hij een grote fout heeft gemaakt door de wereld wijs te maken dat Diana trouwplannen zou hebben gehad met zijn zoon. Van de PAUW VAN WARWICK CASTLE en ROYAL LEAMINGTON SPA heb ik al in de herfst van 1996 een beeldje ontvangen van – naar het zich laat aanzien – Diana Spencer. Nadat zij mij op 29 oktober 1996 persoonlijk een verrassingspakket is komen brengen heeft zij in Australië tegen iedereen gezegd “I AM GOING TO MARRY HIM. SO SPREAD IT AROUND”. Zij had zelfs onze tussenpersoon Dr. HASNATH KHAN uit STRATFORD mee uitgenodigd naar Australië om dit te bevestigen. Vanaf dat moment ben ik mij gaan voorbereiden op een huwelijk met haar. De in dit bericht opgenomen foto’s dateren van 26 en 27 april 1997. De volgende dag had ik terzake een gesprek met de de heer Philip Homer, economic development manager van de DISTRICT COUNCIL van STRATFORD-ON-AVON ter voorbereiding van mijn voorgestelde huwelijk per 28 september 1997. Volgens Mary wilde Diana in Amerika gaan wonen. Hierop heb ik haar laten weten dat ik haar had uitgenodigd in Nederland te komen wonen en er in Nederland om die reden hard is gewerkt aan de wetgeving voor haar privacy (spreek uit: PRIFFESIE. Dus geen PRAIFESIE. Dat is Amerikaans). Na ons huwelijk zouden WIJ dan ook waar ook ter wereld kunnen zijn gaan wonen.  IT’S AS SIMPLE AS THAT! Ook heb ik Mary uitgelegd dat Diana Paul Burrell opdracht had gegeven haar bezittingen veilig te stellen voor ONS BEDRIJF. Dit heeft zij THANS begrepen. Inzake haar veronderstelde zwangerschap vanaf 14 juli 1997 heb ik laten weten dat het mij deugd doet dat de ROYAL CORONER DR. BURTON heeft vastgesteld dat dat niet het geval was. ‘In our circles it’s NOT DONE having sexual intercourse before a marriage!’. De pers had al de indruk gewekt dat de heer DODO zich aan haar had vergrepen in de historische nacht van 14 op 15 juli 1997 in St. Tropez. Tot slot liet Mary mij weten dat de naam Althorp in Northamptonshire bij haar in de streek wordt uitgesproken als Althrop. Tot slot heb ik MARY laten weten dat ik ÉÉN LIJN blijf trekken met KONINGIN ELIZABETH.