DON JOHN

20050830JH/LH Uit de uitzending Diana, verhaal van een prinses deel 4, waarvan ik de inhoud volledig heb uitgeschreven in mijn bericht uit de zevende hemel van 15 augustus jongstleden met de titel Marbella, heeft Mohamed Al Fayed volgens de producent van dit programma exact één dag daarvoor een Britse overheidsfunctionaris omgekocht. Uit het hierin gestelde maak ik op dat Mohamed Al Fayed medeplichtig is aan de ontvoering van Diana door zijn zoon. Na haar overlijden zijn er fouten op fouten gestapeld. Te beginnen bij de heer John Major, die Boodle Hatfield als advocatenkantoor heeft ingeschakeld om Diana’s nalatenschap te regelen in plaats van Anthony Julius, die over het daadwerkelijke testament beschikt. Uit het boek In Koninklijke Dienst van Paul Burrell heb ik opgemaakt dat Diana’s zuster Sarah McCorquodale aan het werk is getogen om die fouten te herstellen. Ik handhaaf hiermee dus mijn eis dat vóór 1 september 2005 de volgende actiepunten dienen te zijn uitgevoerd. 1. De publikatie van het Testament van Prinses Diana van december 1996 2. De inhoudelijke reactie van His Royal Highness The Prince of Wales 3. Een rechterlijke uitspraak 4. Vergoeding van de schade door het Management van Harrods aan de Limited Company Instituto Cervantes England and Wales