TREVOR REES JONES

20050906JH/LH Trevor Rees Jones is vermeld in De Kroon op het Werk, Geven en Vergeven, Tommy can you hear me?, GePeperd, Complimenten aan Van Holkema & Warendorf Unieboek bv Postbus 97 3990 DB HOUTEN, Post uit Clarence House, Speculeren, De Stoel, Afdeling Bedrijfs Contacten, Paasverslag, Wisselwerking, Gemeente Arnhem houdt Vitesse in stand, Diana, verhaal van een prinses (deel 4), Einde Frans Onderzoek, De Regenboog, Marbella, Tot wederdienst bereid, Benelucky, Marbella, Back in the Netherlands, De mannen van Diana deel 1, Hoteles Cervantes, Teambuilding, Five Years Later, Diana’s Man, THE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH, Verder nieuws uit The Daily Telegraph, John and Diana. Their Quixotic Quest, De laatste brief uit Nederland voor mijn vertrek naar Spanje, De Paarse Vlinder en het Blauwe Licht, A Royal Duty I, De Droom, Jonikal, Reisverslag, Spijkers met Koppen, Terugblik op 5 september 2003, Nieuwe Statistieken, Rechtszaak Paul Burrell, H&H aan Liesbeth Halbertsma en Avanzamos. DIANA is en was een esthetisch project. Daarom heb ik THE BIOGRAPHER nog een keer bekeken. En de beelden van 25 mei 1992 bij het Alcázar van Sevilla. Ik begrijp nu goed waarom je hebt gezegd: “JOHN ZAL ALS EEN FENIX HERRIJZEN”. Zo heb ik gisteravond laten weten dat Paul Burrell van Diana ongetwijfeld opdracht heeft gekregen haar bezittingen veilig te stellen voor onze limited. Ik verwacht dan ook op korte termijn een lijst in mijn postbus met alle goederen die aan ons bedrijf zijn toegekend.