60STE VERJAARDAG VAN MIJN VOORMALIGE ECHTGENOTE

Elke 28ste van de maand is een DEADLINE. Dus ook vandaag. Een allesbeslissende naar mijn mening. In dit verband memoreer ik ook mijn brieven van 28 augustus 1997: Verjaardag gericht aan onze toenmalige Minister van Justitie en Zakenvrouw 1998 aan de International Marques Jury Prix Veuve Clicquot. Die 5 – 0 was men afgelopen zondag klaarblijkelijk nog niet vergeten in Nijmegen tegen DEN HAAG. Daarom breng ik mijn briefwisseling met de regeringen van Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk nog eens extra onder de aandacht. Ik vraag mij overigens af of de Britse politie nog recht van spreken heeft. De hele wereld heeft er inmiddels kennis van genomen dat Diana’s bezittingen door de Britse politie in beslag zijn genomen van haar butler Paul Burrell. Ik heb deze inbeslagname als onrechtmatig gekwalificeerd, aangezien ik de stellige overtuiging ben toegedaan dat Prinses Diana Haar vertrouwensman opdracht had gegeven Haar bezittingen te beheren tot het moment dat deze in ons bedrijf zouden kunnen worden ingebracht.