BIJ JOUW VIJFTIGSTE VERJAARDAG

Gisteren 10 april 2019 16:04 20060915JH/LH Woensdag 13 september 2006 Vandaag heb ik een bezoek gebracht aan LOENEN en EERBEEK. V. Nijmegen-Dukenburg 10.40 In Dieren met bus 43 naar LOENEN Aankomst rond 11:30 bij MARCO DE RUYTER van LARIX aan het HAMEINDE 15. MARCO heeft mij verschillende vragen van technische aard beantwoord waarmee ik worstelde. Rond 12:30 heeft hij mij een lift gegeven naar het landgoed HUIS TE EERBEEK. 13:15 Daar heb ik stilgestaan bij jouw vijftigste verjaardag indachtig het gedicht EEN DROOM VAN ROOD EN GEEL dat ik in 1990 voor jou heb geschreven en ik thans tracht te realiseren middels mijn rode shirt en gouden opdruk CERVANTES HOLDING. (13:45). In het huis waar indertijd onder leiding van TEUN LEUFTINCK en DANIËLLE ROEX het belangrijkste TRANSFORMATIEPROCES van mijn leven heeft plaatsgevonden werden opnamen gemaakt door de EVANGELISCHE OMROEP voor een nieuw programma met de naam FAMILIEDINER. (14:00). Volgens een medewerkster van het hotel wordt dit programma in maart uitgezonden. Van hieruit ben ik naar LOENEN teruggewandeld. Om 14:30 uur passeerde ik dit huis (van Karel Aalbers). Het is mij niet bekend of het al beschikbaar is voor ONS BEDRIJF. MORIENTES, de voormalige voetballer van REAL MADRID heeft gisteren in de CHAMPIONS LEAGUE WEDSTRIJD voor VALENCIA drie doelpunten gemaakt. Hij zou voor ONS een goede aanwinst zijn binnen het kader van mijn CORE BUSINESS. Dat komt wel vaker voor totdat men in DE ZAAK gelooft. Met bus 43 ben ik om 15:35 uit LOENEN vertrokken. Aankomst Nijmegen 16:50. Vandaag is ook het politiekorps GELDERLAND-MIDDEN in ARNHEM in opspraak gekomen. Dat ligt voor de hand. Vandaag is immers ook JAN WILZING jarig. De voormalig politiecommissaris van die stad. De heer WILZING is als hoofdgetuige mede verantwoordelijk voor de uitbetaling van mijn gerechtvaardigde declaratie van 73,3 miljoen gulden plus wettelijke rente vanaf het moment van indiening die ik vandaag exact tien jaar geleden aan de MINISTER-PRESIDENT per fax heb doen toekomen. Bovendien is hij als getuige van groot belang inzake de onrechtmatige inbeslagname van PRINSES DIANA’S BEZITTINGEN bij haar butler PAUL BURRELL door medewerkers van SCOTLAND YARD. Op 18 september 1996 heb ik twee mensen mijn VERSLAG VAN PRINSJESDAG doen toekomen. Aan JOU en JAN WILZING. Als commentaar van de heer WILZING heb ik de reactie ontvangen dat ik in de toekomst niet meer zo hard moet rijden op de snelweg rond Londen, zoals op 1 augustus 1996. Zo zag ik vanavond ook oud-commissaris BAKKER van ARNHEM op het journaal. Ik heb hem terzake nog gesproken tijdens de VIERDAAGSE VRIJDAG van 2000 als beschreven in de NACHT VAN NIJMEGEN. Ook PAULINE KRIKKE werd in beeld gebracht. Het wordt nu tijd dat je knopen gaat doorhakken. GERT-JAN LUYENDIJK weet precies hoe dat moet. Donderdag 14 september 2006 16:15 Consult bij Dr. Dofferhoff. Situatie stabiel. Volgende aderlating in december na terugkeer uit Spanje. 17:15 Op de universiteit aangemeld voor de ALUMNIDAG op zaterdag 7 oktober aanstaande inzake het thema KEUZES MAKEN. Middagsessie COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN en BEDRIJFSCOMMUNICATIE met onder meer HILBRAND NAWIJN en overige bekenden als PAUL DEPLA, die thans zelfs als locoburgemeester van Nijmegen dienst doet. 19:00 Ik hoor zojuist op RTL BOULEVARD dat ‘de heer’ ALBERT VERLINDE onze butler PAUL BURRELL voor een oplichter heeft uitgemaakt terwijl hij DIANA’S volledige vertrouwen had. De roddels van ALBERT VERLINDE bevallen mij geenszins. Maar ik vraag mij af of hij hiermee heeft willen zeggen dat PAUL BURRELL willens en wetens zou hebben verzwegen dat hij van DIANA opdracht heeft gekregen om haar bezittingen te beheren voor ONS BEDRIJF.