ARKO VAN BRAKEL NIEUWE DIRECTEUR VAN DE BAAK

Op mijn website gaat de aandacht thans (10.28) onder meer uit naar 14 april 1996 Notulen bestuursvergadering, 7 januari 1999 Verhuizing, 31 maart 2011 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalig hispanisten, 28 juni 2006 Rico, 27 september 2000 Heydens Karwei en 13 juni 2005 Harpmuziek.Vanuit deze achtergrond blik ik terug op het onderhoud dat ik gisteravond op het terras van Emma’s Tapas Bar had met een naamgenoot van voormalig burgemeester Jo Smeets van Valkenburg aan de Geul. Volgens Wikipedia was hij daar burgemeester van 1992 tot 1994. Een aardige man. Valkenburg (plaats in Limburg en bar in Torremolinos) is vermeld in mijn overzicht beginnend met 22 november 1998 In De Zevende Hemel en 18 augustus 1999 Bronsgroen Eikenhout tot en met  Zondag 5 augustus 2012 Ondernemerschap en Windsor Castle. De heer Smeets liet weten dat hij goed bevriend is met voormalig Burgemeester Gerd Leers van Maastricht en die weer met André Rieu. Ik ben in het verleden hard naar hem uitgevallen, maar hij blijkt een heel aardige man te zijn. Té aardig waarschijnlijk. De vrouw van de burgemeester (?) liet mij weten dat zij een goede bekende is van Marjo Eurlings. Dat ligt voor de hand aangezien Valkenburg thans een burgemeester heeft met dezelfde familienaam, t.w. M.J.A. (Martin) Eurlings, de vader van Camiel. Zo kwam ons gesprek ook uit bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en haar voorzitter Annemarie Jorritsma. Na dit gesprek heb ik het traditionele vrijdagavondrondje gemaakt naar het Gran Hotel Cervantes en enkele andere etablissementen. Dat had ik beter niet kunnen doen want op weg naar huis miste ik opnieuw mijn gisteren gekochte portemonneetje met inhoud. Joost mag weten hoe ze het voor elkaar krijgen. Desalniettemin heb ik nadien tot 2:00 uur een bezoek gebracht aan de Ierse bar Irish Jim in in de Calle Loma de los Riscos als vermeld in Donderdag 2 december 2010 Het wereldkampioenschap voetbal 2018 gaat naar Rusland en Zaterdag 15 oktober 2011 Montesinos. Er stond een voortreffelijk Engels sprekende Duitse landgenoot uit Freiburg achter de bar. En de naast mij gezeten Engelssprekende dame toonde mij haar mobiele telefoon met spraakherkenning. Toen ik daarin mijn naam insprak verscheen automatisch mijn boek Letters to Diana Princess of Wales in de display. In dit verband heb ik op De Baak   vastgesteld dat Arko van Brakel de opvolger is geworden van Harry Starren als directeur van De Baak. Ik heb nog nooit van hem gehoord, maar het lijkt mij wel zinnig om kennis met hem te maken beste MAAGD: Het geluk lacht u toe maar vertrouw niet louter op uw goede gesternte. Houd er rekening mee dat kansen kunnen omslaan. Geen geschikt moment om een contract te tekenen of een grote aankoop te doen. SCHORPIOEN: Doe kalm aan en besteed aandacht aan de vele, schijnbaar onbelangrijke klussen die u al een tijdlang hebt laten liggen. Geef lichaam en geest de rust die u nodig hebt. Doe alles rustig. Dat is goed.