HET GEHEIM VAN BRAM MOSZKOWICZ

De aandacht gaat op mijn website vandaag uit naar Deventer. Gisteren heb ik het boek Het geheim van Bram Moszkowicz uitgelezen en op gebruikelijke wijze mijn feedback op het boek gegeven.

CONCLUSIE EN WAARDEOORDEEL

HET GEHEIM van BRAM MOSZKOWICZ is in dit boek niet aan de orde gekomen. Het in het boek beschreven administratieve gesjoemel is volstrekt uit den boze. In dit verband merk ik op dat ik mijn eerste AOW-uitkering over de maanden november en december 2012 op 14 december 2012 op mijn Spaanse bankrekening bijgeschreven heb gekregen door de SOCIALE VERZEKERINGSBANK aan de VAN HEUVEN GOEDHARTLAAN 1, 1118 KJ AMSTELVEEN. Dit sluit administratief volledig aan bij mijn brief 25 april 2001 Uw brief kenmerk 0618.87.038 ter attentie van de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen.