QUEEN BEATRIX AND THE STREETS OF LONDON

Vandaag is er op mijn website bijzondere aandacht voor  4 september 1996 Don Quijote. In dit verband gaat in De Telegraaf mijn aandacht uit naar “Kroonjaar voor onze vorstin Beatrix Oproep: De koningin en u AMSTERDAM – Ze staat fier aan het hoofd van ons land en aan het hoofd van de koninklijke familie en 31 januari aanstaande is het 75 jaar geleden dat onze vorstin Beatrix werd geboren op Paleis Soestdijk. Wij zijn op zoek naar uw persoonlijke foto’s en filmpjes van of met onze koningin. Wat zijn uw herinneringen aan onze koningin? Hebt u foto’s met of van de koningin? Mail die dan naar de redactie (o.v.v. ‘Koningin en ik’). Uw video uploaden kan via onze uploadpagina! (vergeet niet de beschrijving in te vullen). Door de oorlog bracht ze weliswaar haar peuterjaren door in het verre Canada, maar vanaf begin 1938 is Beatrix, zij die gelukkig maakt –zoals de betekenis van haar naam luidt – niet meer uit ons midden weg te denken. Heel wat Nederlanders hebben inmiddels haar èn zichzelf bij feestelijke en andere gedenkwaardige momenten vastgelegd. Met een ouderwetse Leica of met een hypermoderne smartphone. Ter gelegenheid van het kroonjaar van onze koningin wil De Telegraaf ook aandacht besteden aan de herinneringen die u deelt met haar. Daarom ruimen we zowel plaats in in de krant als op internet voor al uw leuke, verrassende, ontroerende foto’s en filmpjes die een duidelijk verband houden met Beatrix als prinses en als koningin.”

Ik heb H.M. KONINGIN BEATRIX voor het eerst in levende lijve gezien in 1981 toen wij ons in Maarn hadden gevestigd. Ik heb toen met mijn gezin en mijn ouders een autoritje gemaakt. Ter hoogte van Paleis Soestdijk reed ik Haar bijna ondersteboven toen zij op Haar paard de straat overstak. Daarna heb ik Haar voor het eerst ontmoet tijdens de opening van de Open Universiteit in september 1984 in de stadsschouwburg van Heerlen. Daarna heb ik Haar nog twee keer in de Gouden Koets aangetroffen tijdens Prinsjesdag 1996  en 1998. Bij die laatste gelegenheid vroeg de dame naast mij op de tribune op Het Lange Voorhout: “Wat vind jij daar nou van? Nou heeft  Beatrix aan José van den Broek (echtgenote van Mr. H. van den Broek) gevraagd een nieuwe vriendin te zoeken voor Alex.” Dit verhaal heb ik donderdagavond ook aan de heer en mevrouw Smeets uit Kanne in België verteld. Daarom blik ik nog even terug op gistermiddag en gisteravond.

Na verzending van mijn bericht 20130111 The Pheasant  om 16:31 constateerde ik op mijn Brieven aan de Ministers van Buitenlandse Zaken van Het Koninkrijk der Nederlanden bijzondere aandacht voor  6 april 1996 Uw kenmerk DCV/96/562, 9 april 1996 Uw kenmerk DCV/96/562 en 10 april 1996 Mijn brief van 17 januari 1996. Vervolgens kort bezoek aan EMMA’S TAPAS BAR. Bij mijn terugkeer thuis heb ik geluisterd naar THE STREETS OF LONDON door Roger Wittaker. Tevens constateerde ik bijzondere belangstelling voor Uw brief 12 april 1996 aan Het Bestuur van de Vereniging Spaans op School en 25 mei 2004 Helicopterview. Hierna heb ik geluisterd naar ANDRÉ RIEU – CHRISTMAS AROUND THE WORLD onder het genot van een flesje wijn uit La Mancha. Met een bijzondere vertolking van RÖSSLEIN AUF DER HEIDE.Vanzelfsprekend gingen hierbij mijn gedachten uit naar mijn toenmalige districtleidster voor Maastricht en Heerlen, Mevrouw Van Berckel uit Bunde en alle ritten die ik in 1980 door Zuid-Limburg heb gemaakt om onze organisatie op te bouwen. Elly zat toen in Wijchen aan de telefoon en heeft toen verschrikkelijk veel werk verzet op ons kantoortje op de zolderkamer van de Nachtegaalstraat 28. Ik vind nog steeds dat zij daarvoor de waardering dient te krijgen die zij verdient. “Ik werk niet met contracten. Ik werk met mensen” heeft Liesbeth Halbertsma mij ooit gezegd. Dat ben ik nooit vergeten. Er komen niet alleen maffiosi uit Sicilië. Ook lieve mensen zoals Simona Barbagallo van de universiteit van Catania.

ANDORRA kwam hierna in beeld en is vermeld in 26 november 2009 Rafael del Moral. Er stopte ook een auto met een kenteken met het opschrift DSL. Ik heb daarbij uitgelegd dat dat voor mij betekent “Diana Spencer Londen”  zoals in 29 december 1999 Melrose en Galashiels: Terugblik op 28 december 1999 en vooruitblik ‘Over the border’ en de opmerking “En als je mij nu vraagt “Is dat verhaal echt waar?” Dan heb ik slechts één antwoord: “De wereld hangt van codes aan elkaar”.

Binnen dat kader ging de aandacht nadien naar 14 mri 1999 Erfenis en 25 augustus 1999 De Hertogin van Limburg beste MAAGD: Een geschikte dag om werk en plezier te bundelen. Promotie doen of fondsen werven voor een goed doel wordt begunstigd. Meditatie kan degenen helpen die overwerkt zijn of onder nerveuze spanning lijden.

Dat is een goed idee. Dat heb ik ook af en toe gedaan.

SCHORPIOEN: Emoties kunnen hoog oplopen als er een probleem ontstaat dat met uw huis of werk te maken heeft. Een snel besluit zal noodzakelijk zijn. Begin nu liever niet met een nieuw project. Aanvaard de consequenties van een vroegere misstap.

Ik heb geen idee waar de astroloog het over heeft of het zou mijn sinterklaasgedicht geweest moeten zijn dat toen niet goed was gevallen “op het werk” en ik nadien moest worden ontslagen. 13:04 Deze thematiek heb ik zojuist via Skype ook met mijn zoon Mark besproken. Daar loopt men bij Capgemini nu ook tegenaan. Het is echter wel belangrijk dat ervaren medewerkers binnen de boot worden gehouden. Het was een goed gesprek. Mark heeft gelukkig geen last van de interne reorganisatie bij “Cap” en heeft een nieuwe functie gekregen op het gebied van sales in de gezondheidszorg en de publieke sector. Ik blijf echter graag met mijn CORE BUSINESS bezig.