TERUG NAAR MADRID EN SALAMANCA

Vanmorgen heb ik controlebezoeken gebracht aan het medisch centrum Montemar en mijn huisarts Dr Frank Buster. Tussen 10:00 en 12:00 saunabezoek aan Hotel Amaragua. Ik raakte daar in een Engelstalig gesprek met een sympathiek heerschap uit Noorwegen. Vanzelfsprekend ging de aandacht daarbij uit naar het schaatsen. Hij noemde daarbij direct onze beroemde Elfstedentocht. Ik heb hem laten weten dat die voor het laatst is verreden in 1997 en ik hierover nog aan Diana heb geschreven in The Project of Projects. En verder het hele verhaal eromheen. Nadat ik hem had verteld dat ik zijn koning Harald op 31 januari 1998 in Amsterdam op de Dam heb gezien ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van H.M. KONINGIN BEATRIX als beschreven in INVESTEREN IN RELATIE heeft hij snel een duik in het zwembad genomen om af te koelen van mijn “hot story”.

Ik heb nu pas vastgesteld dat de toenmalige winnaar op 4 januari 1997 afkomstig was uit Woubrugge, de woonplaats van Paul Karis. Na mijn thuiskomst ontving ik een telefonisch verzoek van Tjitse Breuker om hem te helpen definitief een einde te maken aan zijn problemen met de gemeente Groningen. Daartoe heb ik om 14:08 het volgende emailbericht verzonden aan zijn advocaat:

VERZOEK VAN DRS T. BREUKER TE GRONINGEN.  Van: J.L. van der Heijden Aan: Mr.Dr. K.A. Faber Geachte heer Faber, Op verzoek van de heer Drs T. Breuker uit Groningen ontvangt u hierbij het getuigschrift van mijn voormalige werkgever de Baak in Noordwijk in de periode 30 oktober 1989 tot 15 juli 1991. Hij heeft mij verzocht u in kennis te stellen van het door mij in die periode genoten salaris. Ik heb op dit moment niet de beschikking over de exacte gegevens. Mijn informatie ligt namelijk opgeslagen bij het verhuisbedrijf M. van den Berg in Nijmegen. Mijn collega Drs E.H. Halbertsma hanteerde in die tijd salarisschalen die waren gekopppeld aan de bij de Baak/Nieuw Elan gehanteerde functieprofielen. Zoals u uit het getuigschrift kunt opmaken heb ik in die tijd enige promotie gemaakt binnen het bedrijf, waardoor mijn salaris van aanvankelijk rond Hfl. 4000,- uiteindelijk is opgelopen tot een bedrag van rond Hfl. 5.500 bruto per maand, zijnde het laatstgenoten salaris als directeur van het taleninstituut NIOW-Talen B.V. Ik hoop u en de heer Breuker hiermede tot genoegen van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, J.L.van der Heijden, Voorzitter Stichting Cervantes Benelux Roquedal 17, C704 E29620 Torremolinos, Málaga, Spanje.”

Om 15:01 heb ik een ondertekende print out hiervan met kopie getuigschrift van het door DRS H.W. LULOFS in 1991 ondertekende getuigschrift van de Baak in het postkantoor van Torremolinos ter verzending aangeboden aan DRS T. BREUKER TE GRONINGEN. Ik heb dit rond 15:50 telefonisch aan de heer Breuker bevestigd. “De heer Faber” blijkt echter “Mevrouw Faber” te zijn. In mijn brievenbus ontving ik AEGON-polis L10760337 vorm 770-Z Ingangsdatum 01-12-2012 afkomstig uit LEEUWARDEN, 9 januari 2013.

Gisteren heb ik in Bora Bora tot 13:00 uitgebreid gesproken met de heer John Meissenbacher als vermeld in DINSDAG 11 DECEMBER 2012 DE KAREL DOORMANLAAN IN MAARN EN DE STICHTING BEROEPSGERICHTE OPLEIDINGEN. Daarna heb ik een stevige wandeling gemaakt van drie uur naar Malaga. Mede ter voorbereiding op de volgende Vierdaagse van Marbella. Bij het Oficina de Turismo aan de Paseo Marítimo heb ik gevraagd hoe ik daar lopend kan komen. Onderweg moet namelijk de rivier de Guadalhorce worden overgestoken.  Daartoe kreeg ik het advies langs het strand te wandelen tot aan het plaatsjeGuadalmar. Dat was een flinke wandeling over drie kilometer verlaten strand langs de oever van de Middellandse Zee. Het deed mij erg denken aan mijn wandeling als vermeld in Zondag 6 juni 2010 Van Zandvoort tot Noordwijk. Echter zonder hoefslag in het zand.  Ik bereikte Guadalmar om 14:40. Vanaf dat punt moest ik weer in noordelijke richting wandelen langs de monding van de Guadalhorce. Het werd een barre tocht over industrieel terrein totdat ik op één van de aanvoerwegen de rivier kon oversteken Om 16:40 bereikte ik het sportpaleis Martin Carpena waar ik op 15 juli 2002 het concert van Julio Iglesias heb bijgewoond als beschreven in 16 juli2002 Entre mi gente. Na een korte rustpauze ben ik per bus naar De Zevende Hemel teruggekeerd en heb daar contact opgenomen met mevrouw Gerda Maartense die zich wijdt aan de reis naar Madrid. Zij vroeg mij of ik alleen kwam. Daar heb ik “ja”op gezegd. Er zit ook een excursie naar Salamanca aan vast. Dat maakt het voor mij extra interessant.

Na een uitgebreid overicht te hebben geproduceerd van mijn documenten waarin Salamanca is vermeld stop ik er even mee nu ik luister naar de op 7 februari in Soesterberg overleden Benny Neyman uit Maastricht. In dit verband gaat de aandacht op mijn website thans (20:17) uit naar 16 maart 2010 Jaarvergadering VDSN 2010 ter attentie van Marjo Eurlings beste MAAGD: De kosmos zorgt voor rust en stabiliteit. Zakelijke kwesties verlopen goed. Zelfs mensen die het voor het zeggen hebben en geneigd zijn prikkelbaar te zijn zullen coöperatief zijn. Onenigheid over een betaling zal uiteindelijk gunstig uitvallen. SCHORPIOEN: Romantiek staat hoog op de agenda al neemt passie wat af. Binnen een relatie kunt u zich zorgen maken over de toekomst. Gezondheidsvraagstukken zullen u bezighouden. Span u in mensen te helpen die minder goed bedeeld zijn dan u.

Met alle genoegen. Ik denk hierbij op de eerste plaats aan mijn gesprekken en correspondentie met de stichting ONZE KLEINE WEESKINDEREN, later STICHTING WERELDOUDERS vanaf 10 juni 2001.