MORGENSTIMMUNG EN EMILE RATELBAND

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Management. Een van de mooiste herinneringen uit mijn leven is het muziekstuk Morgenstimmung van Edward Grieg. Het doet mij denken aan mijn vader toen wij samen een week verbleven in het Sauerland. Mijn vader was een groot muziekliefhebber. Van Haydn tot Mozart en van Beethoven tot vandaag. In dit verband had ik gisteravond een goed gesprek in CRISTAL met een blonde dame uit Giethoorn met een bijzondere blik in haar ogen en haar echtgenoot over de Tachtigers. Hij noemde zijn vrouw “een zusje van Diana”. Diana heeft echter twee zussen met de namen Lady Jane Fellowes en Lady Sarah MacCorquodale.  Deze dame heet Ilona. Zij leek ook wel iets op Carla Rodenburg uit Maarn. De man droeg voor mij een gedicht voor van Willem Kloos. Zij waren in gezelschap van het Nederlands-Argentijnse zangduo Claudio en Marlies. Ik ben geen neerlandicus maar ik heb hen laten weten dat mijn favoriete schrijver uit die tijd Hendrik Marsman was. Al was hij van een iets latere periode. Ik moet daarbij nog altijd denken aan jouw uitspraak “John zal als een fenix herrijzen”. Ik heb hierbij ook nog aan jouw eigen vader gedacht. Ik wist niet dat hij is overleden. Daarover ben ik zeer ontdaan. En ik leef met jou mee. Zoals ik altijd heb gedaan vanaf het eerste moment dat wij elkaar recht in de ogen hebben gekeken. Het spijt mij zeer dat ik jou heb voorgesteld om hem samen te bezoeken in Velp terwijl hij er niet meer was. Ik kan jou echter niet in de steek laten. Ik kan het gewoonweg niet. Al laat je niets van je horen. Ik zag vanmorgen dat er sneeuw ligt in Oosterbeek. Althans bij Emile Ratelband in de tuin. Emile Ratelband kan ook nog veel voor ons betekenen. Ik heb hem voor het laatst gezien en gesproken bij het Haags Juristen College op het landgoed Marlot in de residentie tijdens een seminar dat gepresenteerd werd door de heer Toine Manders. Om 12:45 heb ik een controlebezoek bij mijn vrouwelijke tandarts uit Argentinië. Daarna ga ik over tot de orde van de dag. With love again.