PAPARAZZI

Vanmiddag heb ik een kort bezoek gebracht aan de bar PAPARAZZI. De deur stond open en er was weer een nieuw groepje managers aanwezig. Nederlanders uit Alhaurín die oorspronkelijk afkomstig zijn uit Bergen op Zoom. Een van de heren heet Van Sprundel met de achternaam.Sprundel is een plaats in de regio waar het FRANS-SPAANS INSTITUUT haar eerste successen boekte in de periode 1979-1981. De zaak is officieel nog niet geopend. Maar ik vond het wel aardig om met deze mensen kennis te maken. Olga stond achter de bar en haar eerste vraag was wat mijn belangrijkste wens is. Daarop heb ik haar laten weten dat ik het op prijs stel dat de naam wordt veranderd. Wij hebben immers met die “paparazzi” niet zo’n beste ervaringen. In dit verband is er thans ook belangstelling voor 8 februari 1997 Benoeming – ter attentie van huisarts Ed Nijsten.