STAATSBEZOEK AAN SINGAPORE EN DE PAARSE HOED

Met belangstelling volg ik het staatsbezoek van H.M. Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima aan Singapore dat vandaag de laatste dag ingaat. Ik zag enkele beelden hiervan vanmorgen om 10:04 op het NOS-journaal met commentaar van Kysia Hekster. Onderwijs en kenniseconomie zijn twee van de thema’s waarover de koningin zich op de tweede en laatste dag van haar bezoek laat informeren. Ik ben gecharmeerd door de paarse hoed van Hare Majesteit en moest daarbij direct denken aan de combinatie PAARS en ORANJE. Ook was ik gecharmeerd door de rode outfit van Prinses Máxima. Ankie Dobbelman bevindt zich momenteel eveneens in Singapore. Ik ben benieuwd naar haar ervaringen. In dit verband constateer ik thans in mijn Dagboek 2012 hernieuwde belangstelling voor Woensdag 1 augustus 2012 Zestien jaar Candle in the Wind beste MAAGD: Er lijkt een gepassioneerde romantische ontmoeting voor u weggelegd. Bereidt u voor op een opwindend avontuur. Gehuwden moeten in het belang van hun liefdeleven meer initiatief ontplooien. Een reis gaat plezierig verlopen. SCHORPIOEN: De kans bestaat dat vandaag niets volgens plan verloopt. Geef de kosmos maar de schuld als u wat depressief bent. Blijf bezig, dan knapt u vanzelf weer op. Plannen vorderen in de goede richting als u zich realistisch en positief opstelt.

Dat is goed. In mijn verslagen van de Congressen van de  AEPE en FIAPE vanaf 2001 constateer ik thans ook bijzondere aandacht voor 22 juli 2003 El avión del Rey, Kirsten Steensbyerre, 29 juli 2007 Banco Cervantes Hispano Benelux y Reino Unido, 3 augustus 2007 Palacio de La Magdalena, Centro de Lenguas e Intercambio Cultural (CLIC) Sevilla, Gadir Cádiz, Enforex, José Torres Hurtado, 29 juli 2008 La Universidad a Distancia, enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes Benelux, 30 juli 2008 Excursie naar San Lorenzo de El Escorial en Ávila, 31 juli 2008 Bezoek aan Prensa Juan de La Cuesta, 27 april 2009 Buenos Aires – Madrid, Plan Curricular del Instituto Cervantes, Fundador Instituto Cervantes Benelux, Presidente de la Fundación Cervantes Benelux, propietario de la sociedad limitada Instituto Cervantes Inglaterra y Gales y anterior novio de la Princesa de Gales, Zaterdag 31 juli2010 Veertien jaar Morado Imperial, Woensdag 25 juli 2012 Día de Santiago – bezoek aan Cudillero en gezamenlijke middagmaaltijd, Woensdag 25 juli 2012 Día de Santiago – bezoek aan Cabo de Peñas en Woensdag 25 juli 2012 Día de Santiago – bezoek aan Avilés.

In dit verband is er thans ook verbinding met de Televisión Española. Ik stel hierbij tevens vast dat het document  25 juli 2003 Jaarvergadering AEPE 2003 in Segovia en bezoek aan Sigüenza dient te luiden 25 juli 2003 Jaarvergadering AEPE 2003 in Alcalá de Henares en bezoek aan Sigüenza. Ik stel ook vast dat de naam Halbertsma Pallets is veranderd in FHG FABER PALLETS. Dit doet mij automatisch denken aan Ingrid Faber. In dit verband stel ik het ook op prijs dat ik van Mr Drs Marc van Hoorn het boek La Celestina cadeau heb gekregen van Fernando de Rojas. Dit is immers vermeld in 28 juli 2006 Acta de Clausura van het 41ste AEPE-Congres in Málaga (2006). Ontvangen om 10:36: Geachte heer Van der Heyden, Wij hebben uw e-mail in goede orde ontvangen en nemen deze in behandeling. U ontvangt spoedig een bericht van ons. Kind regards / Met vriendelijke groet, IS Group Danny Verkooij Medewerker Service.