DE ORDE VAN DE DAG

Na verzending om 13:41 van het bericht 20130128 Een succesvolle zondagmiddag en onze Amerikaanse kleinzoon  ga ik thans over tot de orde van de dag. In mijn Dagboeken 2001 tot en met 2012 gaat de aandacht thans uit naar John and Diana’s Boys, Voorbereiding op het Colloquium in Moskou, Verbinding met de server, Letters to Diana Princess of Wales (010) voor Henk afgeleverd bij De Klikspaan, Moed en Deugd, Hoteles Cervantes, Het Schilderij, Lorca, Hotel Amaltea, Praten als Brugman, Prinsjesdag 2002, Het Kompas van Frigiliana, Otto Berenbroek, Instituto Cervantes Limited England and Wales/Paul Burrell, George Harrison uit Henley-on-Thames, Rustdag, The Launch of the 2002 Althorp Gift Range, Daar zit ik dan bij Pauw en Witteman, Eerste reactie ontvangen van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Connections, Migratie Cervantes.nu, The best is yet to come, Hotels Cervantes aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen in Nederland, Staatsbezoek aan Qatar gaar door, Jaarvergadering Levende Talen op zaterdag 2 april 2011 in Utrecht, Van Oeteldonk tot Frogmore House, Arthur van der Poel en Boudewijn Bouman, Shakira Schijfsma eerste cursiste van het Instituto Cervantes Benelux, Bezoek aan Vino Mío naast het Teatro Cervantes in Málaga, Democracia Real, Gil Robles, Cervantes Management Centtre als dépendance van De Baak, Een mogelijke investeerder in de Cervanteskring, The Iron Lady uit Grantham en Makelaardij Soeteman in Nijmegen, Bezoek aan Groningen, Delfzijl, Zoukamp en Schiermonnikoog.

In dit verband heb ik Drs T. Breuker te Groningen vanmiddag van de geboorte van JASPER op de hoogte gebracht en nebenbei gesproken over ons bezoek aan het Oortjeshekken in de Ooypolder.

That’s all for today beste MAAGD: Uw energie kan aan de lage kant zijn. Probeer af te maken wat is blijven liggen of wat u op de lange baan hebt geschoven. Als u door zorgen wordt geplaagd zult u zelf een methode moeten bedenken om een en ander te regelen. SCHORPIOEN: Er lijkt sprake van ongemak, vooral bij jonge moeders die zich ook nog bekommeren om hun loopbaan. Het kan steeds moeilijker worden de verplichtingen te combineren. Breng alles ter tafel als uw partner of kinderen gaan klagen.

Bij die jonge moeder denk ik natuurlijk op de eerste plaats aan mijn schoondochter FEMKE VAN DER HEIJDEN. In dit verband heb ik mijn plannen voor de komende tijd besproken met mijn buurman Carlos Alonso (El Bueno). Dat worden drie reizen in de komende periode. Naar Madrid en Salamanca. Naar New York en Jaca.