BRIEF AAN HARE MAJESTEIT DE KONINGIN AANGETEKEND VERZONDEN

Mijn brief TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013 Kenmerk: 20130129SCBHMKB aan Hare Majesteit Koningin Beatrix (aangehecht) heb ik om 15:21 aangetekend verzonden onder nummer RR62481274ES CIF:A83052407 in het postkantoor van Torremolinos, oficina 2962001.Tegelijkertijd met mijn felicitatie aan mijn kleinzoon Jasper in New York.  Kopie verzendbewijs tref je hierbij aan. Daarna heb ik dat even gemeld bij de Argentijnse eigenaar van Bora Bora en vervolgens een English Breakfast genuttigd in het Engelse restaurant THE COSY NOOK naast  De Brabander dat tot 8 februari 2013 is gesloten vanwege werkzaamheden. In restaurant THE COSY NOOK trof ik een opmerkelijke verschijning in een rolstoel die mij sterk deed denken aan Fergie. Bij thuiskomst ontving ik aangehechte post van AEGON Levensverzekering N.V. te Leeuwarden van de hand van Jellie Faber. Die familienaam komt steeds vaker voor in mijn dossier. Mijn reactie heb ik om 18:10 ter verzending in de brievenbus van het postkantoor van Torremolinos gedeponeerd (de leeuwenbek).

Verzonden 18:40 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn, G.C.L.M. Peters