BILDERBERG

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Vertaalservice en 20 december 2003 Alexander Weijts uit Lathum inzake de Bilderberggroep. In dit verband betrof het gespreksthema van gisteravond bij EVA JINEK de Bilderbergconferentie en is er ook buitengewone aandacht voor Gran Hermano inzake mijn Dulcinea en de bekendmaking van de verloving van Prins Willem-Alexander en Máxima op 30 maart 2001.  

Gisteravond heb ik met belangstelling gekeken naar STUDIO VOETBAL en lees terzake in de Telegraaf “ma 04 feb 2013, 11:03 Nog steeds geen Rutten bij Vitesse ARNHEM – Fred Rutten heeft zich maandagochtend niet gemeld op het trainingscomplex van Vitesse. De trainer van de Arnhemse club is nog steeds afwezig. De training van de selectie staat, net als eind vorige week, onder leiding van assistent-trainer Stanley Menzo. Die coachte de ploeg zondag ook in de verloren Gelderse derby tegen NEC. De spelersgroep van Vitesse is dinsdag en woensdag vrij. Het is nog onduidelijk wanneer Rutten en de clubleiding van Vitesse om de tafel gaan zitten om de onderlinge problemen te bespreken. Rutten haalde vorige week donderdag na de bekernederlaag tegen Ajax hard uit naar clubeigenaar Merab Jordania. Een dag later meldde de trainer zich ziek. Rutten is teleurgesteld dat de club tijdens de winterse transferperiode geen nieuwe spelers naar het Gelredome heeft gehaald.”

Ik heb gistermiddag in De Babbelaar op de televisie tijdens de wedstrijd N.E.C.-Vitesse vastgesteld dat de Duitse Vitessedirecteur Erwin Kasakowski in het Goffertstadion in Nijmegen aanwezig was. Dat vind ik een positieve ontwikkeling die verdere onderhandelingen mogelijk maakt. Ik hecht immers aan Nederlands management uit onze eigen gelederen beste Maagd: Zorgen kunnen uw gedachten en daden beheersen. Een water- of gaslek eist uw onmiddellijke aandacht; dit soort zaken mag u niet uitstellen. Maak eigen gezondheid eveneens een prioriteit. Kleedt u naar het weer, zeker als u veel hoest. Schorpioen: U bent meer ontspannen dan anders en daardoor zorgelozer en van mening dat wat er ook gebeurt het zo moet zijn. Controleer uw financiële status, zeker als deze een laag niveau heeft bereikt. Breng een stagnerend project weer op gang.

16:00 Dat is goed. Bij deze.  Ik heb mijn dossier gecheckt en Jos van Wichen van Van Dal Assurantiën gebeld in Wijchen in verband met de inhoudingen op mijn lijfrente door AEGON in Leeuwarden. Inzake de geplande FC Cervantes Vitesse gaat mijn aandacht uit naar  de Officiële site van de supportersvereniging Vitesse. Ik ben en blijf van mening dat de heer Kasakowski niet om de voorgeschiedenis en onze betrokkenheid bij zijn voetbalclub heen kan vanaf 2 februari 2001 Vitesse-NEC. Van Danny Verkooy van IS Online heb ik om 14:57 bericht gekregen inzake de problematiek rond Cervantes.nu.