MIJN DAGBOEK VAN VANDAAG

Aan: Léontine Freeve Van: John van der Heyden CC: Mr Drs M. van Hoorn Hallo Léontine, Even een berichtje uit Torremolinos. Hierbij tref je Mijn dagboek van vandaag. Fiets er maar eens doorheen. Het bevat mijn werkstuk ter voorbereiding van een presentatie die ik in Jaca wil houden. Pilar Celma heeft de medewerking gekregen van het Instituto Cervantes in Madrid om alle actas van de AEPE te digitaliseren. Ik heb via Luis ook hun hulp ingeroepen om alle video-opnames die ik voor de AEPE heb gemaakt op Youtube te plaatsen zodat alle leden en overige belangstellenden deze video’s kunnen bekijken en ik er in Jaca hiervan gebruik kan maken tijdens mijn presentatie over mijn bezoek aan Jaca in 1990 en hetgeen hieruit is voortgekomen. Ik realiseer mij dat ik je de foto’s uit Gijón heb beloofd. Zodra ik een gaatje kan vinden ga ik ermee aan het werk en stuur ik ze naar jou op op een CD of DVD. Hier komt mijn dagboek van vandaag (als boven).  Hartelijke groet uit Torremolinos Ook aan Alexander Verzonden 17:56 aan Léontine Freeve, C.C. Mr Drs M. van Hoorn