LONDON IS CALLING

Het leven begint weer enigszins op gang te komen aan de Costa del Sol. Het ziet ernaar uit dat een groot aantal Nederlanders de krokusvakantie in Nederland benut om hier aan de zuidkust neder te dalen. Zo was het zaterdag en zondag vrij druk op de boulevard van La Carihuela. The Launch, De Klikspaan en De Brabander hebben hun poorten weer geopend. Daarom heb ik na verzending van mijn bericht 20130209 Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans om 14:55 zaterdagmiddag eerst een bezoek gebracht aan De Klikspaan in verband met mijn herinneringen in Noordwijk aan het etablissement met dezelfde naam en vermeld in  25 mei 1999 Get your Kick… in The Klik. In Emma’s Tapas Bar zag ik op het grote televisiescherm beelden van Huis ter Duin en het restaurant van het Carlton Beach Hotel op Scheveningen. Het ging over “matchfixing”. Daar ben ik niet vrolijk van geworden en ben daarom onverrichter zake naar De Zevende Hemel  teruggekeerd. Daar heb ik gisterochtend eerst naar het programma Eva Jinek op zondag gekeken met onder meer Elco Brinkman. Hierna zag ik Martine Hafkamp in Business Class. Thomas Triebels te Arnhem heeft mij veel over haar verteld. Ik was het meest gecharmeerd door de twee jongedames van MUIS Software en hun boekhoudprogramma. Eén van de twee heet Jojanneke evenals een dochter van Herman DE Koning te Nijmegen ofwel Gran Hermano. De eerste helft van de voetbalwedstrijd FC Utrecht-NEC (0-·3) heb ik gezien in The Launch als vermeld in The Launch en de tweede helft in De Brabander. Daar had ik na afloop van de wedstrijd een gesprek met een echtpaar uit de omgeving van Eindhoven over de Dianaproblematiek (1) en (2). Ik heb hen daarbij uitgelegd dat ik vijf kroonprinsen in portefeuille heb en als zodanig wordt aangeduid als De Kroonprinsconnectie. Vandaaruit ben ik naar de jachthaven Benalmádena Marina gewandeld. Daar werd ik door een Engelse jongedame met de naam Natalie uitgenodigd om een tochtje te maken met een katamaran. Samen met een familie uit Paraguay. De katamaran deed mij direct denken aan de Kittiwakes II die wij aantreffen in 18 juni1999 El Mundo de Mañana empieza hoy en 22 juni 1999 Arc de Triomphe en het moment dat jij mij in jouw matrozenshirtje en een petje op bij het station van Leiden hebt opgehaald als begin van een zeer gedenkwaardige dag in oktober 1990. De eigenaar van de katamaran van gistermiddag komt uit Oviedo. Nadat ik had gesproken over de zeewaardigheid van de Kittiwakes II vertelden mijn gastheren uit het Prinsdom Asturië dat zij met deze katamaran ter waarde van 300.000 euro en gebouwd door een Frans bedrijf in Normandië alle oceanen hebben bevaren door ermee een reis om de wereld te maken. Met de familie uit Paraguay heb ik gesproken over onze excursie van Iguazú naar Misiones in Argentinië langs de grensrivier Río Paraná met Paraguay als beschreven in 25 april 2009 Wanda en San Ignacio. Deze excursie heb ik op video. Na deze boeiende experience ben ik naar De Brabander teruggekeerd. Ik werd daar door onze Argentijnse zanger Claudio voorgesteld aan een echtpaar uit Schotland. Vanzelfsprekend spraken wij daarbij over onze aanstaande Argentijnse koningin Argentijnse koningin.  Het Schotse echtpaar heb ik in kennis gesteld van mijn reis naar  Balmoral Castle. Claudio memoreerde in dit verband de heerlijke Argentijnse wijnen zoals wij die hebben genuttigd tijdens de middagmaaltijd in het restaurant El Gato Blanco in Tigre. Ik heb hem ook verteld dat ik op de Plaza de Mayo een petitie heb ondertekend van een voormalige Argentijnse soldaat die voor zijn inzet tijdens de Falklandoorlog in 1982 geen financiële vergoeding heeft ontvangen. Ook heb ik hem laten weten dat ik in El Calafate een bezoek heb gebracht aan het woonhuis van Cristina Fernández de Kirchner uit La Plata als vermeld in  22 april 2009 Van El Calafate naar Buenos Aires en 1 november 2010 Een weekend met Mr.Drs. Marc van Hoorn. Na dit prettig onderhoud en het nuttigen van twee glazen Leffe Dubbel als op 6 november 1996 in De Koning van Spanje in Brussel na mijn bezoek aan onze Ambassadeur Jonkheer Eduard Röell van Het Koninkrijk der Nederlanden te Brussel ben ik om 19:00 uur in naar De Zevende Hemel teruggekeerd.

In dit verband gaat de aandacht op Dinsdag 2 oktober 2012 Naar het beoogde doel thans uit naar 31 maart 2011 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten ter attentie van de Voorzitter van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Onze horoscoop van vandaag. Maagd: Laat u zakelijk niet in de kaart kijken. Luister naar hetgeen mensen zeggen en zeg zelf zo min mogelijk. Door u meer in te spannen kunt u een opdracht afmaken waar u tegenaan hikt. Houd er rekening mee dat iemand niet komt opdagen. Schorpioen: Blijf mensen uit de buurt die veel beloven zonder zich daaraan te houden. Waaraan u behoefte hebt zijn zinvolle gesprekken. Met een nieuwe computer zult u in minder tijd meer kunnen doen. Geef een intieme relatie meer aandacht.

Dat klopt. Die nieuwe computer kan nu al worden geïnstalleerd in Paleis Soestdijk. In de voormalige kamer van Prins Bernhard. Deze keer aandacht voor The Carpenters in Top of The World. Although I am not a carpenter. P.S. Ik ontving bericht van Joaquín Chacón.

Verzonden 15:34 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn