VALENTIJN, VALENTINE EN VALENTINO

Valentijnsdag vandaag. De aandacht gaat thans uit naar 2 August 1997 Regarding the letter from Mr G.P. Mitchell of Her Majesty’s Tax Collector. Een goed moment om eens na te lopen waarin de naam van deze heilige is vermeld. Te beginnen bij de Spaanstalige variant VALENTINO. Deze treffen wij aan in De bruiloft van Dulcinea, Benelucky en Reinildis van Ditzhuyzen over Koninklijke huwelijken. Bovendien is het de naam van een landgoed aan de Meerwijkselaan in de Heilig Land Stichting. Daar verbleef jaren geleden de heer Harry Wagemakers uit Utrecht, die in onze Nieuw Elan-tijd met Maria Evelein uit Zwolle als pelgrims op een neer zijn gelopen vanuit Nederland naar Santiago de Compostela en Cabo Finisterre. Ik heb met Harry ooit eens een bezoek gebracht aan een bijeenkomst in Dortmund onder leiding van Thomas Gretz, een goede bekende van Christina Messer uit Zürich die ik in 1992 in Salamanca heb leren kennen. Zij zijn voor mij een belangrijk voorbeeld geweest al heb ik de reis nooit te voet ondernomen.

Om klokslag 12:00 en 13:00 ontving ik op mijn vaste lijn een telefoontje. Ik kreeg eern muziekje. Ik beschouw dat als een positief teken beste Maagd: Gebruik overredingskracht om iemand voor u te winnen. Zorg ervoor dat men naar u luistert en dat u gezien wordt. Verandering van omgeving is goed voor u en zal u vrolijker stemmen. Wees op liefdesgebied niet bang voor rivaliteit. Schorpioen: Doe kalm aan als uw energie te wensen overlaat. Een geschikte dag om u in iets te verdiepen wat extra concentratie vereist. Denk goed na over problemen die met uw werk te maken hebben. Een gesprek levert succes op. Prima.

VALENTIJN is een feest van HART tot HART. Daarom neem ik graag deel aan de NCCS-excursie naar Madrid, Salamanca en Toledo. Van de SACRÉ COEUR naar het HART VAN SPANJE.

Verzonden 14:58 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn