HOOR DE WIND WAAIT

19:36  Nu de wind wederom giert om De Zevende Hemel en na verzending van onderstaand bericht lijkt het mij zinvol om te zien welke documenten thans mogen genieten van een verhoogde belangstelling: Mijn dagboek van vandaag. Ik begin uiteraard met de Congressen van de AEPE en FIAPE vanaf 2001. Hierin gaat de aandacht thans uit naar Bartlehiem Cervantes Victoria, Van Torremolinos tot Cáceres, Hotel Jardines de Lorca, Van Andalusië naar Alcalá, Jaarvergadering AEPE 2003 in Alcalá de Henares en bezoek aan Sigüenza, Kedeng kedeng, Christopher Dodd uit Maidstone in Kent U.K., Historienummer 46417, Van Iguazú naar Buenos Aires en Buenos Aires-Madrid verbonden met een programma over de zeehelden uit ONZE GOUDEN EEUW  in De gele ballon. In dit verband heb ik tot 22:48 telefonisch gesproken met Drs T. Breuker te Groningen. Het was een goed gesprek.

Verzonden 22.56 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn