PRINSES DIANA STADION

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Prinses Diana Stadion beste Maagd: Een goed moment om een doordacht plan uit te voeren, vooral als u denkt er geld mee te kunnen verdienen. Iemand met invloed kan als een goede fee eventuele zorgen wegtoveren. Tact en diplomatie zijn ingrediënten voor succes. Hierbij denk ik aan Maria Delorme uit Harlingen. Ik heb haar ontmoet in de Prinsentuin in Leeuwarden op 13 juli 1997. Zij noemde zich toen de goede fee. Schorpioen: Hoewel het op uw werk misschien druk is kunnen huiselijke zaken voorrang vragen. Zorg dat u uw plichten adequaat vervult. Iemand kan u een geheim vertellen dat goed in uw kraam van pas komt. Omstandigheden werken in uw voordeel.

Dat doet mij deugd. Vanmorgen stond ik al om 10:00 bij Dr Frank Buster voor de deur voor een medisce check up. Zijn praktijk is echter tot 4 maart 2013 gesloten in verband met een korte vakantie. Voor de goede orde memoreer ik dat het dan precies 21 jaar geleden is dat ik met mijn toenmalige echtgenote ons echtscheidingsconvenant heb rondgemaakt bij advocaat Gijs de Vries in Woudenberg en Diana haar relatie met James Hewitt heeft verbroken. Wellicht kan mevrouw Jant de Vries uit Leeuwarden In dit verband ook nog een belangrijk getuigenis afleggen.

Verzonden 22:16 en 22:20 aan Léontine Freeve, CC Drs E.H. Halbertsma, Mr Drs Marc van Hoorn