HARTKLOPPINGEN

Liesbeth, Ik herhaal mijn horoscoop van gisteren. Schorpioen: Luister op romantisch gebied liever naar uw hart dan uw hoofd en sta open voor een even creatieve geest als u zelf bent. Alles wat u nu zegt of schrijft zal prachtig klinken en is rijp voor publicatie. 

Ik heb naar mijn hart geluisterd. Maar dat is mij niet goed bevallen. Ik heb een zware nacht achter de rug met hevige hartkloppingen. Het wordt tijd dat ik hier weg kom en weer onder de mensen die ook eens voor mij zorgen in Nederland. Het kan niet altijd eenrichtingsverkeer blijven. Bij dit advies van de astroloog denk ik ook aan 19920212 Brief uit Parijs, 19961211 Core Business, 19970919 Korte terugblik op de herdenkingsdienst voor Diana in de Kloosterkerk te ‘s-Gravenhage, 20060507 Le Pitié Saint Salpétrière – Sacré Coeur, 28 20100828 A total eclipse of the heart en 20120711 Hartbewaking. En natuurlijk aan dat lint met rode hartjes dat ik op 19 september 1990 van jou heb gekregen op de bowlingbaan van Noordwijk. Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de orde van de dag en loop de documenten na die thans onder de aandacht staan (gecommuniceerd aan geadresseerden).