NAAR MADRID MET DE NEUZEN IN DE WIND

Liesbeth, Het moment is aangebroken dat wij weer allemaal de neuzen in dezelfde richting dienen te steken zoals jij dat in oktober 1990 hebt bedacht onder het motto Neuzen in de wind. Wellicht kunnen wij de Cervantescruise op de SS Rotterdam organiseren. In dit verband staan thans Uw schrijven 567/96/CVB, Bericht uit De Zevende Hemel en Met open armen in de belangstelling beste Maagd: Probeer financieel orde op zaken te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent. Als u zakelijk bent ingesteld kunnen contacten voordeel opleveren. Liefde ziet er rooskleurig uit als deze tenminste niet van één kant komt. In dit verband bracht de Argentijnse receptioniste María van de sauna ofwel spa van Hotel Amaragua gisteren muziek ten gehore van Enya zoals ik heb beschreven in Alba de Tormes. Dat herinnerde mij ook aan mijn tweede bezoek aan die plaats. Schorpioen: Uw creativiteit kan worden getest, maar u zult de proef met glans doorstaan. Alles wat u nu produceert zal goed ontvangen worden. Wees niet te overgevoelig. Breng dit weekend niet alleen door. Dat is goed. Marc van Hoorn heeft mij al uitgenodigd om dit weekend samen een fles wijn meester te maken.

Verzonden 15:20 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn, Ankie Dobbelman