DR FRANK BUSTER

Gisteravond ging de aandacht op mijn website uit naar Hotels. Vanmorgen heb ik een bezoek gebracht aan mijn huisarts en honorair consul van Het Koninkrijk der Nederlanden, Dr Frank Buster en aan Biofac in Benalmádena Arroyo de la Miel. Daar heb ik in gezelschap van drie Engelsen uit Newcastle een English breakfast genuttigd en hen in kennis gesteld van mijn reis Van Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar Braemar als beschreven in Over the border. Reeds vanaf mijn vestiging in  Spanje in 1999 heb ik uitstekende ervaringen met Dr Buster. Reden waarom ik dit  bericht vandaag aan hem wijd. Ik heb hem laten weten dat ik Ankie Dobbelman van mijn ontwikkelingen op de hoogte breng. Daarom ontvangt zij hiermee wederom een kopie van dit bericht.

Verzonden 14:00 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn, Ankie Dobbelman