EEN SCHONE LEI

Onze horoscoop. Maagd: Iemand kan u aanmoedigen een nieuwe richting in te slaan; er ligt terrein braak dat mooie kansen biedt. Een besluit kan u met stomheid slaan. Word niet boos. Houd de boot af als iemand u een “prachtig” zakelijk aanbod doet. Schorpioen: Uw visie kan vandaag botsen met die van uw partner. Het is verstandiger om het er samen over eens te zijn dat u het oneens bent, dan erover te strijden. Apparatuur die het vaker begeeft kan u ook vandaag in de steek laten.

Nieuwe apparatuur is mijn smartphone SONY XPERIA U. Ik kan er nog niet mee overweg. Vanmiddag heb ik om 14:00 de afspraak met Jesús Lledó. Voorts vervolg ik dezelfde procedure als gisteren en eergisteren door de documenten af te vinken die vandaag in de belangstelling staan in dezelfde volgorde. Geen bijzonderheden. Wij kunnen nu dus met een schone lei beginnen. Daarom memoreer ik mijn gespreksverslag van 22 februari. Ik heb voor Jesús mijn interview “Experiencias holandesas” van 1989 op CD gekopiëerd binnen het kader van mijn brief Experiencias holandesas 1989 en het Cervantes Management Centre ter attentie van Harry Starren van De Baak. Ook geef ik hem inzage in De Vliegende Hollander, uitgave no. 1, februari 2013, 35ste jaargang en mijn boek.

Verzonden 10:16 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn