VERZEKEREN

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Verzekeringen beste Maagd: Een ernstig gesprek kan een uitdaging blijken te zijn. Geen goed moment om met uw geliefde serieuze zaken te behandelen. Verdedig u zo goed mogelijk als u voor het blok wordt gezet. U kunt ervaren hoe het voelt om kritiek over u heen te krijgen. Schorpioen: U krijgt de kans om creatieve idee├źn en inzichten om te bouwen tot concrete plannen en constructieve actie. De kosmos staat niet positief tegenover een beginnende romance. Stel het nemen van een belangrijk besluit een paar dagen uit.

Morgen vertrekken wij naar Madrid. Vertrek Torremolinos 7:40. Voordien loop ik eerst de documenten door die thans in de belangstelling staan in dezelfde volgorde als vorige week. Ik werd om 9:45 weer eens gebeld door een mevrouw van de Norddeutsche Klassenlotterie. Je weet wel, van Frau Aderholt. Ik heb hen deze keer even afgehouden en de groeten laten overbrengen aan de heer Paetsch in Berlijn. First things first derhalve. Het enige geluid dat mijn televisie vandaag heeft voortgebracht was het noemen van de naam Beatrix.

Verzonden 17:42 aan Drs E.H. Halbertsma, CC Mr Drs Marc van Hoorn