ON HER MAJESTY’S SERVICE

Om 13:08 is mijn Spaanse mobiele telefoonnummer gekoppeld aan mijn emailadres. In mijn brievenbus ontving ik vanmiddag een in Victoria op Malta verzonden brief van Companies House Cardiff d.d. 19 maart 2013 ref. 03300636/DEF3R(AR) in een enveloppe met het opschrift ON HER MAJESTY’S SERVICE met als onderwerp STATUTORY NOTICE – OVERDUE ANNUAL RETURN (aangehecht)Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen met Freemont Cyprus. Medewerker Jan liet mij weten dat de formulieren per email naar mij zijn toegezonden. Ik heb echter al vanaf begin december geen berichten meer ontvangen via mijn aan cervantes.nu gekoppelde emailadres. De nodige formulieren heb ik uit Cyprus ontvangen en ingevuld en ondertekend per email alsvolgt verzonden:

16:00 Aan Freemont Cyprus “Dear Edna Laya, Thank you for your prompt reaction. Attached you find the completed and undersigned Annual Return and Annual Accounts 2012.  Already as from the beginnings of December I have not received messages at my emailaddress of www.cervantes.nu . That must be the cause of the delay. Therefore I sent copy of this message to Companies House Cardiff. Yours Sincerely, John van der Heyden Torremolinos Spain”.

16:09 Aan Companies House Cardiff “Dear Sirs, Today I received your attached letter concerning STATUTORY NOTICE – OVERDUE ANNUAL RETURN. It seems that the forms have been sent to my emailaddress *****. Attached you find the completed and undersigned Annual Return and Annual Accounts 2012.  Already as from the beginnings of December 2012 I have not received messages at my emailaddress of www.cervantes.nu. That must be the cause of the delay. This afternoon I also reported this to my Agent Freemont in Cyprus. Yours Sincerely John L. van der Heyden Torremolinos Spain.”

Het gaat nu gelukkig een stuk sneller dan in voorgaande jaren. Toen ik ervoor heen en weer moest vliegen van Spanje naar Nederland.

Verzonden 16:31 aan Drs E.H. Halbertsma