¡HASTA LA PERFECCIÓN!

Liesbeth, President Poetin bezocht gistermiddag na de Hermitage Amsterdam het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Dat heb ik slechts één keer bezocht in mijn leven, als beschreven in 30 juli 1999 Nicola Formby. Na mijn laatste gesprek in 1999 met Paul Karis op de Marinewerf aldaar. In veel van mijn geschriften heb ik jou aangeduid als Doña Perfecta.

Het nieuws van vandaag: “Eredoctoraat Radboud voor Angela Merkel Eredoctoraat Radboud voor Angela_Merkel  NIJMEGEN – De Duitse bondskanselier Angela Merkel krijgt een eredoctoraat van de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze krijgt de eretitel vanwege haar „internationale maatschappelijke verdiensten, haar inzet voor Europa en vanwege haar visie op het belang van wetenschap”, zo liet de universiteit dinsdag weten. Het eredoctoraat wordt op 23 mei uitgereikt, ter ere van het 18e lustrum van de Nijmeegse universiteit. Merkel zal daar een rede uitspreken.” Ik verwacht hiervoor nog een uitnodiging van de Alumnivereniging Vrienden van de Radboud. Het 17de lustrum heb ik nog in De Vereeniging bijgewoond met een optreden van Freek de Jonge. Maar in dezelfde week viert mijn jongste zoon in New York zijn 33ste verjaardag. Dat wordt dus opnieuw Een kwestie van kiezen beste Maagd: Wat u ook probeert te organiseren, het kan mislukken of in het honderd lopen. Aarzel niet als u er even tussen uit kunt en doe het niet stiekem. Iemand kan u iets toevertrouwen waar u geen raad mee weet. Schorpioen: De dag kan negatief beginnen maar naarmate de uren verstrijken verbetert de stemming. Los problemen liever op dan erover te tobben. Trakteer uzelf op een mooie outfit voor een komende gebeurtenis. Let op kwaliteit. Dat is goed. Maar ik wacht bij voorkeur die komende gebeurtenis af, want van de Nationale Postcodeloterij heb ik nog geen reactie ontvangen op mijn telefoontje van gisteren. 13:40 Ik had dit nog niet geschreven of ik werd al door een medewerkster van hen gebeld. Aangezien ik gewend ben om mijn bericht om 14:00 uur te versturen heeft zij mij toegezegd op een later tijdstip nog eens te bellen. Hartelijke groet uit Torremolinos.

Verzonden 14:00 aan Drs E.H. Halbertsma, CC, Mr Drs Marc van Hoorn, Geert Peters