DE VERBINDING IS GELEGD

Ik ben op dit moment niet bereikbaar op mijn mobiele telefoon van KPN. De verbinding is gisteren immers al gelegd door de medewerkster van de de Nationale Postcodeloterij. De aandacht gaat op mijn website vanmorgen uit naar Business Consultancy. En hierbinnen in het bijzonder naar  Spaanstalige distributeurs opleiden en leveren. Ik ben benieuwd wat de Nationale Postcodeloterij voor ons in petto heeft. In geval zij onze stichting financieel tegemoet willen komen kunnen zij hun goede gaven natuurlijk overmaken op rekening 4729266 van de Stichting Cervantes Benelux (6 april 2022 19:00 Inmiddels opgeheven). Laat ze dat maar weten. Ik wil echter niet in een soortgelijke situatie terechtkomen als de Spaanse handballer Iñaki Indugarain als lid van Het Koninklijk Huis van Spanje.

15:45 Het heeft vandaag iets langer geduurd dan te doen gebruikelijk. Maar ik hoop dat het nu resultaat gaat opleveren beste Maagd: Maak toekomstplannen; een gesprek met een beroepenvoorlichter kan daarbij nuttig zijn. Goed financieel nieuws geeft u het prettige gevoel dat u op het juiste moment op het goede spoor zat. Uw dag kan niet meer stuk. Schorpioen: Door zaken anders aan te pakken dan u normaal doet voegt u variatie aan uw leven toe. Let op hetgeen u anderen vraagt of opdraagt; zelfs de eenvoudigste conversatie kan in ruzie ontaarden. Laat het tijdig weten als u een deadline niet haalt. Dat is goed. In tegenstelling tot vorige berichten richt ik mij thans in eerste instantie tot de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux. Drs E.H. Halbertsma en Mr.Drs. Marc van Hoorn zijn hiervan thans mijn getuigen. Prettige dag verder.

Verzonden 15:47 aan Drs E.H. Halbertsma, CC, Mr Drs Marc van Hoorn, Geert Peters