RITZEN KOERIERS EN BOER & CROON

Vandaag constateer ik dat er weer verbinding wordt gemaakt met de website van Boer & Croon Strategy and Management Group Amsterdam, de voormalige werkgever van mijn collega Liesbeth Halbertsma. Ook gaat de aandacht op  Paleis Soestdijk uit naar ICMC Hosting en Jo Ritzen. Dit doet mij denken aan het bedrijf Ritzen Koeriers en 5 mei 2010 Koninginnedag 2010 in Zeeland. Gistermiddag heb ik rond 17:20 uur persoonlijk de twee DVD’s overhandigd met aangehecht verslag van de reis naar het Hart van Spanje, Van Jesús Lledó ontving ik aangehechte uitnodiging coor een gecombineerde feest- en studiedag in Málaga op 2 mei 2013 met een Oranje en Argentijns tintje ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van uitgeverij Difusión uit Barcelona. Ik sluit dus niet uit dat er nog enige koninklijke post op het adres Zwanenveld 9131 is binnengekomen. De horoscoop van Liesbeth en mij luidt Maagd: Vraag extra mankracht of apparatuur als dat nodig is; meerderen zullen positief reageren. Uw kans op succes is aanzienlijk nu u steeds beter weet wat u wilt. Studenten kunnen vandaag uitmunten; zakenmensen zullen goede zaken doen. Daarom heb ik haar ook tot drie keer toe voorgedragen als zakenvrouw van het jaar. Schorpioen: De sterren belichten zowel uw privéleven als een zakelijk partnerschap. Emoties kunnen worden uitvergroot en hoewel tijd misschien schaars is moet u die toch zoveel mogelijk aan uw partner besteden om de relatie in balans te houden. Dat is goed. Ik houd Drs E.H. Halbertsma in ere. Dat is hier zelfs bekend bij De Klikspaan als ik op Henk van der Woude moet afgaan. Prettige dag verder.

Verzonden 14:58 aan Geert Peters CC Drs E.H. Halbertsma, CC, Mr Drs Marc van Hoorn