NAGEKOMEN BERICHT

Goedemiddag Marc, 14:35 Gelezen na een zonnige wandeling langs het strand: “Prinses Margriet ontwijkt belasting  door Bart Mos AMSTERDAM –  Prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven maken sinds 2006 gebruik van een fiscale constructie om de erfbelasting voor hun kinderen en kleinkinderen te minimaliseren. Op advies van ABN-AMRO stopten zij een aanzienlijk deel van hun vermogen in een stichting, met trustmaatschappij TMF als uitvoerend bestuurder. De winst op dit vermogen wordt volgens de bank zelf ’geheel onttrokken’ aan belastingheffing, wat een voordeel van miljoenen euro’s oplevert. Dit blijkt uit diverse documenten en verklaringen, in bezit van De Telegraaf.” Het betreft Prins Maurits, Prins Bernhard Jr., Prins Pieter-Christiaan en Prins Floris. Dat gaat de goede kant op. Prettig weekend.

Verzonden 15:18 aan Mr Drs Marc van Hoorn, CC Drs E.H. Halbertsma