VERRMOGENSBEHEER

Beste Geert, Mijn bericht van vandaag wijd ik aan het begrip Vermogensbeheer. That’s all for today beste Maagd: Afspraken kunnen op het laatste moment worden afgezegd of gasten komen later of vroeger dan verwacht. Windt u er niet over op en toon u onder alle omstandigheden een goed gastheer/vrouw. Schorpioen:  Tenzij u de hand op de knip houdt kan het geld nu door uw vingers stromen. Ruim uw huis op en doe afstand van dingen die u niet (meer) gebruikt. U bent dit weekend niet helemaal uzelf: licht geïrriteerd en niet bereid tot een compromis. Dat klopt wel. In compromissen ben ik niet zo goed. Eerst geld in de stichting en de holding. Daarna kunnen wij pas verder onderhandelen. Mijn huis wordt morgen schoongemaakt door Ana Medinilla. Prettig weekend.

Verzonden 11:55 aan Geert Peters CC Drs E.H. Halbertsma, Mr Drs Marc van Hoorn