DE FINANCIEEL ECONOOM EN SAINT TROPEZ

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Ethiek, ter attentie van de Heer Ruud van der Zalm van De Baak te Noordwijk. Gisteren was het veertig jaar geleden dat ik in de R.K. kerk in Beuningen (Gld) met mijn voormalige echtgenote in het huwelijk ben getreden. Ik heb haar bij die gelegenheid het volgende bericht gestuurd 20130414 Superzondag 14 april 2013 veertig jaar getrouwd  De voetbalwedstrijd PSV-Ajax (2-3) heb ik gezien in De Klikspaan. Na afloop raakte ik in gesprek met een Utrechter in een zeiljack met het opschrift Saint Tropez. Ik raakte daarna in gesprek met een jongeman die bij De Baak in Noordwijk het Leiderschapsprogramma heeft gevolgd. Terzake heb ik hem van mijn ervaringen bij De Baak in kennis gesteld, mijn samenwerking met George Görtemöller en het project waaraan wij werken op dit moment. Ook sprak ik met een heer uit Leiden over mijn gesprek met Lynne Dawson op 28 november 1997. Mijn AOW heb ik vandaag nog niet ontvangen beste Maagd: Breid uw kennis uit en leer iets nieuws. Dat betekent niet dat u uw vaardigheden volkomen moet omvormen; poets ze alleen op en voeg er wat elementen aan toe. Een doel dat u zich hebt gesteld op educatief gebied heeft een goede kans van slagen. Schorpioen: U kunt met hogere verkoopcijfers en winstgevende contracten te maken krijgen. Zaken mengen met plezier zal goed uitpakken. Zorg ervoor niet meer schulden te maken tenzij u iets aanschaft dat op den duur in waarde toeneemt. In dit verband ben ik benieuwd naar de verkoopcijfers van mijn boek.

Bijlage: reisverslag 20130410JHAD4 van onze reis naar het Hart van Spanje Verzonden 17:48