CYBERNETICS AND SYSTEMS EN DE VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE VERENIGING VAN BANKEN

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar  Uw brief d.d. 12 april 1996, Notulen bestuursvergadering, Verhuizing, Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten en Naam van de organisatie. Op het NOS-journaal van gisteravond zag ik De huidige Minister van Financiën van Het Koninkrijk der Nederlanden, De Minister van Veiligheid en Justitie van Het Koninkrijk der Nederlanden en de heer Boele Staal inzake de cyberaanval op Nederlandse banken. Dit is vermoedelijk de oorzaak van het feit dat ik gisteren als te doen gebruikelijk op de 15de van de maand mijn AOW-uitkering niet heb ontvangen. De expertise op dit gebied berust bij het bedrijf Taylor and Francis in Basingstoke. Ik heb dit bedrijf in 1996, willen betrekken bij de leerplanontwikkeling voor H.R.H. Prince William Arthur Philip Louis na ontvangst van de brochure Cybernetics and systems op De Wellenkamp in Nijmegen. Boele Staal is vermeld in Brand in Málibu, Bankzaken, De kloof, Vitesse en het beleidsplan Cervantes, WOENSDAG William en Catherine trouwen op 29 april 2011 in Westminster Abbey, 41 jaar op stap met Transavia, Buitengewone belangstelling voor Britten herdenken Diana, Sluiting onderzoek Proces Wilders, Fusieprocessen en de Stichting Cervantes Benelux en De Royal Bank of Scotland en terugblik op het afscheid van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen beste Maagd: Laat u door emotionele overwegingen niet afleiden van alles wat deze mooie dag voor u in petto heeft. De kosmos moedigt u aan en biedt voordelen. Maak van molshopen geen bergen. Een promotie lijkt waarschijnlijk door uw reputatie van harde werker.

Die reputatie heb je mij ook eens gegeven. Schorpioen: Uw avontuurlijke geest wordt geprikkeld. Iets nieuws leren zal uiterst waardevol blijken; ga lessen volgen en stel dat niet uit. Zorg dat u uw emoties ergens kwijt kunt anders raakt u door veranderende stemmingen in de war.