UITVAART MARGARET THATCHER

Bijzondere aandacht vandaag voor The Iron Lady uit Grantham en Makelaardij Soeteman in Nijmegen en  I vow to thee my beloved neighbours. Ik, en vele miljoenen met ons, keek vandaag naar de uitvaartplechtigheid van Margaret Thatcher in St. Paul’s Cathedral in Londen met oude bekenden als Her Royal Majesty Queen Elizabeth II, His Royal Highness The Duke of Edinburgh, Former Prime Minister Mr John Major of the United KIngdom, Former Prime Minister Mr Tony Blair of the United Kingdom  en Voormalig Minister-President Jan Peter Balkenende van De Regering van Het Koninkrijk der Nederlanden. De laatste keer dat ik St. Paul’s heb bezocht was op 24 december 1997 beste Maagd: Als aan alle verplichtingen is voldaan en doelen zijn bereikt zal zich een gevoel van tevredenheid van u meester maken. Ga door met het ontwikkelen van persoonlijke en professionele strategieën. Nieuws waarop u wacht is op komst. Schorpioen: Uw energie en doorzettingsvermogen bezorgen u een sterk ontwikkelde pioniersgeest. U zult met alles wat u onder handen neemt vooruitgang boeken. U hebt de drive om achter datgene aan te gaan wat anderen laten liggen of bang voor zijn. That’s right.