VAN HMKB NAAR ZMKWA

Het programma Beatrix, portret van een koningin van gisteren op de Nederlandse televisie heeft mij diep geroerd. Na ons warmhartige afscheid op de Parallelboulevard 304 in Noordwijk is de Koninklijke Familie voor mij een verlengstuk geworden van de ervaringen die ik met jou in Hoofddorp, Noordwijk, Leiden en Oegstgeest heb gedeeld. De code JHLH is toen veranderd in DFS, HMKB en daarna in PWA. Vandaag is de laatste werkdag van HMKB. Reden waarom ik mijn brieven memoreer waarin ik in mijn correspondentie deze afkorting heb gebruikt. Het zijn voorafgaand aan mijn allerlaatste brief van 29 januari 2013 twaalf brieven en faxberichten. Morgen draagt HMKB het stokje over aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander (ZMKWA), tot op heden in mijn correspondentie aangeduid met PWA. Reden om nog één keer de 17 brieven en faxberichten te memoreren die ik onder het kenmerk PWA heb verzonden. Terzake is het belangrijkste nieuws vandaag het vijfde en laatste kroonjournaal beste Maagd: Als u carrièrebewust bent zullen zich mogelijkheden voordoen. Maak gebruik van hetgeen u wordt aangeboden en breng een verbetering in uw leefwijze aan. U kunt enige winst behalen via een onroerend goedtransactie of inkomsten van uw partner. Schorpioen: Het kan een gedenkwaardige dag worden. De week begint met mooie kansen voor uw persoonlijke vooruitgang en betere werkomstandigheden. Gebruik geen neerbuigende toon of benadering als u met anderen te maken hebt.  Dat spreekt vanzelf.