BEVRIJDINGSCONCERT AAN DE ZUIDKUST: VRIJHEID GEEF JE DOOR

Op mijn website gaat de aandacht vandaag uit naar Correspondentie met het bestuur van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, 27 september 2000 Heydens karwei, 27 november 2000 Question 28 De proef op de som en Yoyo Olivier van der Kooi. Het bevrijdingsconcert van gisteravond in Amsterdam heeft opnieuw grote indruk op mij gemaakt. Het leek wel of het op mijn lijf was geschreven met muziek uit The Lion King en nummers van Verdi  en uit de Carmen van Bizet. Goed gekozen omdat Z.M.K. Willem-Alexander en H.M.K. Máxima elkaar in Sevilla hebben leren kennen. Opmerkelijk was het aan het concert voorafgaande interview met voormalig Minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin in aanwezigheid van H.K.H. Prinses Beatrix en Minister-President Rutte van Het Koninkrijk der Nederlanden. In mijn brief  3 mei 1995 Bij de vijfde mei heb ik Haar nog laten weten dat het einde van de Tweede Wereldoorlog hopelijk voor het laatst zou worden herdacht in 1995. Maar de wijze waarop thans Bevrijdingsdag wordt gevierd in Het Koninkrijk der Nederlanden mag voor mij tot in lengte van jaren worden voortgezet en wereldwijd worden meebeleefd. Het deed mij ook deugd wederom Henk Morsink in het koninklijk gevolg te hebben waargenomen. Ook de opnames uit Utrecht leverden mij nostalgische momenten op en het thema Muziek verbindt. Met name het Spaans speelde in Zwolle een belangrijke rol. Zo is voormalig burgemeester Jan Franssen  van Zwolle, thans Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, een belangrijke getuige van mijn contacten in de hoofdstad van Overijssel.

Vanuit deze achtergrond ga ik over tot de orde van de dag.

Correspondence with the Government of the British Commonwealth: Geen bijzonderheden beste Maagd: Geld speelt een sleutelrol, zowel bij transacties als in de liefde. Bent u betrokken bij handel of het innen van schulden dan zult u duidelijke besluiten moeten nemen die bovendien juridisch doordacht zijn.

Ik denk hierbij aan Cervantes Incasso. In dit verband constateer ik thans belangstelling voor 18 juni 2009 Instituto Cervantes in England en 30 september 2009 Wientjes, Rinnooy Kan en Uwe Majesteit.

Schorpioen: Het zal wilskracht vereisen om rustig en op de achtergrond te blijven. Anderen kunnen proberen uw evenwicht te verstoren. De beste benadering is om u te concentreren op de taken die u onder handen hebt. Drink liever water dan koffie.

Dat is goed.