YOU ARE MY PRINCESS

Op mijn website gaat de aandacht vandaag uit naar Luchtvaart beste Maagd: U bent dit weekend een meester in het oplossen van problemen. Iemand met invloed let op de wijze waarop u werkt en de manier waarop u met mensen omgaat. Er kan zich een kans voordoen op andere gebieden. Schorpioen: Houd er rekening mee dat een verrassing uw agenda kan veranderen, maar desondanks zult u vooruitgang boeken. Degenen die een gehoor toespreken of iets willen verkopen zullen eveneens succes hebben.  Verder geen bijzonderheden. Anders dan dat ik na een hernieuwd saunabezoek aan Amaragua (opnieuw sleutel H1) en een lange wandeling van Youtube onder meer deze video ontving uit 1993: You are my Princess. Nu ben jij het. Ik zou niemand anders weten. Ik werd hierover gistermiddag rond 14:30 al aangesproken bij de in onderhoud verkerende lift naast Hotel Meliá door een voormalige medewerkster van de Number One Bar. Zij noemde mij de “ex” van Diana Spencer. Dat is vanzelfsprekend niet geheel juist. Ik heb mijn relatie met Diana immers nooit verbroken. In dit verband werd tijdens de avondmaaltijd in restaurant Hawaii gisteravond Candle in the Wind ten gehore gebracht.

Naar aanleiding van een beeltenis van Koning Willem-Alexander op de website van Yoyo Olivier  zond ik haar om 18:00 uur het volgende bericht: “Hallo Yoyo, Wat een geweldig portret heb jij geschilderd van onze nieuwe koning. Van mij krijg je al de eerste prijs. Hij mag van mij bij ons op Soestdijk komen te hangen zodra de Stichting Cervantes Benelux en gerelateerde activiteiten daar conform planning worden gevestigd. Hartelijke groet uit Torremolinos, John”