MOEDERDAG IN NEDERLAND

Liesbeth, Zoals je weet denk ik bij moederdag al vanaf 1998 aan jou als beschreven in 11 mei 1998 Moederdag. Maar vandaag heb ik ook aandacht geschonken aan de moeder van mijn kinderen. Ik zond haar om 11:30 uur het volgende bericht: “Betreft: CAREL. Goedemorgen Elly, Bij het nalezen van mijn ontvangen emailberichten op mijn smartphone die ik via bemiddeling van mijn Collega’s uit Valladolid van mijn Spaanse provider heb ontvangen las ik dat Carel van der Linden is overleden. Dat was mij bij een eerdere lezing niet opgevallen. Ik stel het bijzonder op prijs dat je na het overlijden van Lies aandacht aan Carel hebt gewijd. Hij is mij ook altijd dierbaar geweest. Vooral in de moeilijke tijden rond de automatiseringsproblematiek in Zeist heeft hij belangrijk werk voor ons gedaan. Ik wens je een prettige moederdag, John.”

Carel van der Linden was de echtgenoot van mijn secretaresse Lies van der Linden in Zeist. In de tijd dat wij daar dezelfde computerproblemen hadden als bij de Baak in Noordwijk die ten gevolge van de onvolkomenheden in het computerprogramma Orakel waren ontstaan, heeft hij getracht de gehele boekhouding op orde te brengen ten behoeve van de belastingdienst en de Kamer van Koophandel. In dit verband gaat de aandacht in mijn  Reisverslag Spanje 1992 thans uit naar  27 mei 1992 Wereldtentoonstelling 1992 en 5 juni 1992 Nerja en Almuñecar.

En in mijn Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux naar  Belastingzaken, Behoeftes, Managementstructuur, Risicobeperking, Spaans en Management in Nederland, Opleidingsprojecten Spaans en Management, Spaans en Management in Spanje, Seminars en workshops, Bedrijfsadvisering, Nederlands-Spaanse samenwerkingsprogramma’s, Doelgroepen en Werkgebied.