D-DAY AGAIN

Beste Liesbeth, D-Day staat bij mij voor Decision Day. Het ziet ernaar uit dat wij vandaag wederom voor belangrijke beslissingen staan. Na het verzenden van mijn bericht 20130521 Aandacht voor Wim Kok om 16:45 constateerde ik In dit verband in mijn Letters to Diana Princess of Wales bijzondere aandacht voor 12 May 1997 Confirmation of Authorization to Lady Diana Frances Spencer, 20 July 1997 Birthday present sent back  en 5 August 1997 Fifty red roses. Het is thans van het grootste belang om vast te stellen wie verantwoordelijk is voor de retourzending van mijn verjaardagsgeschenk aan Prinses Diana. Daartoe zie ik op de eerste plaats dat in mijn dossier Gran Hermano de aandacht thans uitgaat naar 2011. Ik betreur het ten zeerste dat de vader van die twee jongetjes uit Zeist zich van het leven heeft beroofd. Het had mij ook kunnen overkomen in 1988. Dat zijn momenten van crisis. Alleen de allersterksten kunnen dat overleven. Daar is ook solidariteit voor nodig en de kracht om over voormalige conflictsituaties heen te stappen. Ik prijs mij gelukkig dat ik jou in die tijd heb leren kennen waardoor ik weer een nieuw perspectief zag in mijn leven. In dit verband ben ik ook gelukkig dat mijn toenmalige echtgenote nu een nieuwe vriend voor het leven heeft gevonden in Oosterbeek. Daarom verzond ik haar vanmiddag om 13:26 dit bericht: “Hoy Elly, Gefeliciteerd met de 34ste verjaardag van Ramon. Ik ontving vandaag deze opnames uit Oosterbeek. Daar ben ik met bevrijdingsdag in 1995 nog op de tank gaan staan bij Hartenstein. Groetjes, John”. Vijf minuten later kreeg ik al haar bedankje. Ik denk dat wij samen nog veel kunnen betekenen voor de mensen om ons heen. Simpelweg op het gebied van communicatie. Zo heb ik ook kennis genomen van het bericht Familie vermisten lanceert website over de vermissing van volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein in Murcia. Wellicht kan ook deze problematiek worden opgelost middels mijn reportage uit die stad.