DOÑA LETIZIA ORTIZ ROCASOLANO EN THE BEATLES

Vandaag viert mijn jongste zoon Ramon zijn 34ste verjaardag en gaat de aandacht op mijn website uit naar Doña Letizia Ortiz Rocasolano, de echtgenote van Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Grecia Príncipe de Asturias . Ik heb een overzicht gemaakt van mijn documenten waarin Letizia is vermeld beginnend met Cervantes United States of Northern America en eindigend met Dinsdag 2 oktober 2012 Naar het beoogde doel. Sinds enige tijd ontvang ik wekelijks video’s van een kanaalabonnement van YouTube. Klaarblijkelijk heeft iemand mij dat abonnement cadeau gedaan. Want ik kan mij niet herinneren dat ik mij daarvoor heb aangemeld. Het is zeer vermakelijk. Omdat de nummers die ik doorkrijg ook direct raken aan mijn loopbaan en met name in het verlengde liggen van hetgeen ik heb beschreven in 1947-1965 Vroege jeugd en 1965/1966, 1966-1969. Zo ontving ik vandaag onder meer de video HELP van The Beatles. Dit is een schot in de roos want het sluit volledig aan bij mijn belevingswereld vanaf mijn eerste bezoek aan Londen in 1965. De LP Help heb ik toen nog gekocht in een grammofoonplatenzaak in Tottenham Court Road. De film Help werd toen vertoond in The London Pavillion aan Leicester Square.

Vanuit deze achtergrond ga ik opnieuw over tot de orde van de dag. In mijn Berichtgeving aan mijn collega Drs E.H. Halbertsma constateer ik geen bijzonderheden. In mijn Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto Cervantes Benelux in chronologische volgorde is er  thans 11:38 aandacht voor 10 april 2005 Naar Althorp terug en in mijn DAGELIJKSE BERICHTGEVING tref ik evenmin bijzonderheden aan. Uit de feedback die ik in de afgelopen jaren heb ontvangen heb ik kunnen opmaken dat jij en ik ongeveer dezelfde belangstelling hebben voor The Beatles. Daarom heb ik eveneens een overzicht gemaakt van mijn documenten waarin The Beatles zijn vermeld beginnend met 21 april 1998 Buitenlandse Zaken ter attentie van mijn collega Liesbeth Halbertsma en eindigend met  Zaterdag 2 juni 2012 Diana, The Musical. Ik lees nu dat de broertjes Ruben en Julian in Zeist op de Kerckeboschschool zaten. Dit raakt mij diep beste Maagd: U krijgt de komende weken te maken met een positieve periode waarin u professionele banden kunt smeden. Misschien begint u aan een nieuwe baan, wordt u eigen baas of klimt u hoger op de maatschappelijke ladder. Schorpioen: Uw aandacht kan in beslag genomen worden door financiële zekerheid, vooral als die gekoppeld is aan andermans geld. Dit is echter geen goed moment om toe te slaan. U komt er nog achter wanneer het juiste tijdstip is aangebroken om te scoren. 

Dat denk ik ook. Ze zullen dat wel weten bij De Telegraaf.