ALLES KOMT GOED MET CERVANTES COMMUNICATIONS/COMUNICACIONES CERVANTES IN PALEIS SOESTDIJK.

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Paleis Soestdijk. Gistermiddag heb ik tussen 16:00 en 17:50 een hernieuwd saunabezoek gebracht aan Amaragua. Ik kreeg van María opnieuw sleutel H1 en aanvankelijk had ik opnieuw het rijk alleen. Na 17:00 kreeg ik gezelschap van twee Nederlanders. Een van beide jongeheren droeg een Oranje shirt en een badlaken in de kleuren rood, wit en blauw van Het Koninkrijk der Nederlanden. Toen ik hem daarop aansprak en hem liet weten dat hij onmiskenbaar uit Nederland kwam gaf hij als reactie “alles komt goed” en verliet daarna de “spa”. De andere Nederlander deed mij denken aan Silas uit de film De Da Vinci Code. Vandaar dat ik die film gisteravond van 19:30 tot 22:00 weer eens heb bekeken. Tijdens het zien van de film had ik daarbij de volgende associaties: 1.  Pont du Caroussel – 2. Harvard – 3. Langdon – 4. O Draconian devil, o laim Saint – 5. Henley  6. Rose Ligne -> rode draad – 7. Constantijn – 8. Heidenen inwoners van Heiden 9. Concilie van Nicae – 10. Interpol – 11. Le Bourget – 12. Collet -> Colette van Houten en Colette Bezaudun – 13. In London lies a knight, buried by a pope -> Knightsbridge. Vanuit deze achtergrond ga ik opnieuw over tot de orde van de dag. In mijn Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto CervantesBenelux in chronologische volgorde  is er  thans 13:04 aandacht voor ‘A special event’ ter attentie van de Heer Johna L.L. Agricola Kasteel Landgoed Engelenburg te Brummen en Brief aan De Burgemeester van Nijmegen en in mijn dagelijkse berichtgeving gaat de aandacht uit naar Freemont en excursie naar Rute onder leiding van Ankie Dobbelman beste Maagd: Geen horoscoop vandaag. Schorpioen: U bent energiek en zit vol goede bedoelingen. De kosmos zorgt voor een voorsprong op de concurrentie. U bevindt zich momenteel op de spitsstrook en beweegt in de juiste richting. Uw overtuigingskracht is groot; maak er gebruik van. Dat is goed. Daarom zond ik Thomas Triebels om 9:17 het volgende bericht: Onderwerp: VOUTE. Goedemorgen Thomas, Jij hebt mij ooit eens laten weten dat ik ook fouten maak. Dat klopt. Mijn bericht 21 april 2010  België is van mij dient uiteraard te luiden 21 maart 2010 België is van mij. Hartelijke groet, John.” Om 09:44 ontving ik een bericht op mijn mobiele telefoon zonder naamsvermelding. Maar ik mag gevoeglijk aannemen dat dat van Thomas afkomstig was. Het nieuws van vandaag: “Overnamegeruchten KPN: Wat wil Carlos Slim?  AMSTERDAM –  VIDEO Carlos Slim zou een bod voorbereiden op KPN.  Slim is eigenaar van het Mexicaanse América Móvil en heeft al een deelneming van 28 procent in KPN. Waarom zou Carlos Slim, een van de rijkste mannen ter wereld dit willen doen? En is dit de beste oplossing voor KPN?” Om 12:14 ontving ik een signaal op mijn Spaanse mobiele telefoon. Op mijn reactie werd slechts gereageerd met “Hola”. Ik heb niet het gehele telefoonnummer kunnen noteren, maar het begon met 695. Op dat moment werkte ik aan Control of The Company. 13:24 telefoontje op mijn Nederlandse mobiel (no number).