CARLOS SLIM

Het bericht “Overnamegeruchten KPN: Wat wil Carlos Slim?” van vanmorgen over Carlos Slim, heeft mij behoorlijk geïntrigeerd. Een bijzondere naam die mij ook direct deed denken aan de naam Saskia Pret waardoor ik een verbinding legde met ons aller Saskia Wassens. Ook werd er bij mij gisteren aan mijn voordeur gebeld en op mijn vraag wie dat was kreeg ik te horen: “Carlos”. Ik kan mij vergissen, maar ik geloof dat het niet de stem was van mijn buurman Carlos Alonso. Het woorje “slim” behoorde ook tot jouw jargon. Vandaar dat ik hier direct aan moest denken, zoals dat ook met Cameradius het geval was. Maar afgaande op wikipedia schijnt de heer Carlos Slim daadwerkelijk te bestaan en is van Libanese afkomst. Wikipedia heeft nog geen Nederlandstalige versie van deze mediamagnaat. Maar hij lijkt mij een interessante investeerder in Cervantes Holding Limited.